Oldal kiválasztása

Szobafestő szakáruház

PROWALLZ festő szakáruház

PROWALLZ festő szakáruház nem csak profi festőknek hanem a lakosságnak is!

PROWALLZ,  LEVEL5,  DELKOWALL-TOPOLEJNIKCANAM , DEWALTADVANCENELA, RICHARD, HYDE, PENTRILO, WAGNER, STRAITFLEX bandázsoló, élvédőző, glettelő festő szerszámok, airless festék és glettszórók, erős papír és üvegszálas hézagerősítő szalagok és kompozit élvédők most már Magyarországon is elérhetőek a PROWALLZ áruházban. Spóroljon meg napokat, órákat a gipszkarton fal sarkok, élek bandázsolásán, élvédőzésén, glettelésén! 

A PROWALLZ, DELKO és a WALL-TOP szerszámok kizárólagos forgalmazója  Magyarországon a PROWALLZ szerszám Kft.

PROWALLZ festő szakáruház

A PROWALLZ az ország első olyan szobafestő szerszám forgalmazó szakmai cége – honlapja ami összeszedte mindazokat a festő, bandázsoló élvédőző glettelő szerszámokat melyekkel a világ nagy részén már 60-80 éve dolgoznak.

Lukács Áron vagyok a PROWALLZ  áruház tulajdonosa. Szakmai emberként, 1985-ben végeztem szobafestőként az Illatos utcai szobafestő-mázoló tapétázó szakmunkásképző iskolában. Nem most volt.

Az akkori szerszámok és anyagok és a mostaniak között zongorázni lehet a különbséget. A leg brutálisabb aspektus az, hogy amíg 1985-ben mi rozsdás „cigány” glettvassal dolgoztunk, meg enyves festéket, mészfestéket és Walkyd olajfestéket használtunk akkor Ők már ezekkel a modern szerszámokkal és anyagokkal melóztak. Szűrreális! 4 éve dolgozom azon, hogy megismertessem a modern szerszámokat, anyagokat a régi szakikkal és fiatal festőkkel.

Minden modern bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámot és gépet, a hozzá való vödrös gletteket, papír és erős üvegszálas bandázsoló szalagokat, kompozit élvédőket egy helyen megtekintheti és megvásárolhatja.

PROWALLZ festő szakáruház.

Gipszkarton bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámok és anyagok nem csak festőknek!

Nagymúltú ismert brandek a szobafestő szerszám világból. Csak profeszionális és minőségi szerszámokat gyártanak.

Richard szerszámok az USA-ból
HYDE szerszámok az USA-ból
PURDY szerszámok az USA-ból
CLARE logo
SIKA
Baumit a Prowallz áruházban
Blue Dolphin
OLFA

Szeretnénk megismertetni a profi festő szerszámokat hazánkban. 

BAZOOKA, FLATBOX, SAROK FLUSHER, SAROK GÖRGŐ, GLETT LEHÚZÓ

Néhány éve még teljesen kőkori, illetve hagyományos, rozsdásodó szerszámokkal dolgoztak a kollégák, ám 40-50 év késéssel ugyan de, utolért minket a fejlődés a szerszámokban is.

A glettvas, spakli, létra korongecset, mellett felbukkantak végre a komolyabb, modernebb, profi szerszámok is. Ilyen például a DELKO ausztrál cég bandázsoló szerszámai, a LEVEL5 amerikai cégek bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámai, szettjei. Végre vannak DEWALT festő kéziszerszámaink!

Ismert márkák, akik rengeteget fektetnek a mai napig az szerszám innovációba. Nem is lehet máshogy talpon maradni. Nekünk is velük együtt fejlődni kell. A világban már jól bevált szerszámként használják.

Spóroljon napokat, órákat profi bandázsoló élvédőző, glettelő szerszámokkal!

Ezekkel a szerszámokkal fényéveket lehet ráverni gyorsaságban, minőségben a régi szerszámokra. Annyira meggyorsítják és közben leegyszerűsítik a munkát, hogy rengeteg idő és emberi élőerő felszabadul.

Mivel egyébként is kevés szakember maradt az országban, és közben meg dübörög az építőipar, így még nagyobb igény jelentkezett a modern szerszámokra. Ezt az igényt kívánja kielégíteni ez a honlap és a honalapon szereplő gipszkarton bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámok.

A szerszámok hazai megjelenésével végre kiválthatjuk az Ebay-ről, Amazonról és számos tengerentúli cégtől való igen kockázatos rendelést. Ki az aki gyomorideg nélkül átutal egy ismeretlen, személytelen cégnek több százezer vagy millió forintot? 

Bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámok árlista | Prowallz.hu

WALL-TOP élvédőzők

NELA szerszámok

MIRKA kézi falcsiszoló
Pentrillo vágott ecset
Bandázsoló festő gólyaláb
Dewalt glettelő bandázsoló spakli

Javasolt vödrös glettek élvédőzéshez, bandázsoláshoz

Rendelés menete
  • Válassza ki a szerszámot, anyagot.
  • Válassza ki a szállítás, fizetés módját.
  • Adja meg a szállítási adatokat!
  • Küldje el rendelését, és már meg is vagyunk!
Fizetés
  • Átvételkor, készpénzben.
  • Előre utalással - díjbekérő alapján.
  • Online átutalással.
Szállítás
  • A megvásárolt termékeket futárral házhoz szállítatjuk.
  • Szerszámát, anyagait személyesen is átveheti nagytarcsai áruházunkban.
Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!