Fibafuse max erős hézagerősítő szalag

FIBAFUSE MAX erős  hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz. 

Nincs többé irányított repedés meg “kinyomom szilóval, aztán majd jó lesz az”. Felejtsük el az eddig kötelezően elnézegetett hajszálrepedést! Használják a FIBAFUSE MAX hézagerősítőt és tegyük be, hajtsuk át a sarkokba is!   

A FIBAFUSE MAX egy innovatív papírmentes gipszkarton hézagerősítő szalag, amelyet szobafestőknek, gipszkartonosoknak és otthoni felújítók számára terveztek. 

A FIBAFUSE MAX szalag szövése lehetővé teszi a glett átpréselését a szalagon az erősebb kötés érdekében, megszüntetve a levegő buborékokat. Nem tud felhólyagosodni a szalagunk. A kék megerősítő szövés háromirányú felépítésű, amely minden irányban repedésállóságot biztosít, és megakadályozza a szalag véletlenszerű elszakadását a belső sarkokban. A FibaFuse MAX használható automata bazooka bandázsolókkal, DELKO bandázsolóval vagy kézzel, a gipszkarton lapok gyári találkozásánál és a negatív – belső sarkokban.
Kisebb repedésekre, hibákra is “rádobhatjuk”, tökéletes megoldás lesz rá!

A FIBAFUSE MAX üvegszálas hézagerősítő szalag készletről érdeklődjön a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

FIBAFUSE erős üvegszálas hézagerősítő szalagok ára

Termék áraMéreteBruttó ár/tekercs
Fibafuse76,2 cm x 5,2 cm2776 Ft
Fibafuse MAX76,2 cm x 5,2 cm3460 Ft
FIBAFUSE MAX erős hézagerősítő szalag

FIBAFUSE MAX – papírmentes, üvegszálas hézagerősítő szalag

A FIBAFUSE teljesen papír mentes gipszkarton szalag, a papírszalag alternatívája. A FIBAFUSE üvegszálas gipszkarton szalag ideális magas páratartalmú, vizes helyiségekbe, mint például a fürdőszobák, mert papír nélkül, csak üvegszálból készült az anyaga. Gipszkarton rendszerekhez, ahol magas a páratartalom és a nedvességtartalom, csak a FIBAFUSE szalagot javasoljuk.

HOSSZ: 76,2 m
SZÉLESSÉG: 52 mm

Lényeges és gyakorlatias gondolatok a FIBAFUSE MAX üvegszálas szalagról

 1. A FIBAFUSE MAX üvegszálas hézagerősítő szalag sokkal erősebb mint a hazai üvegszálas szalagok. Nagyon nagy a különbség tényleg! 
 2. Míg a hazai szalagok mindössze 20-25 méteresek, addig a FIBAFUSE szalag 76,2 méteres. Nem mindegy, hogy 20 méterenként meg kell állni a munkával és szalagot kell cserélni.
 3. Ezt a szalag kompatibilis a DELKO bandázsolókkal illetve a PROWALLZ és LEVEL5  bazooka bandázsolóval is. Nem mindegy, hogy csak kézzel–lábbal vagy kéziszerszámokkal is használható! Nagyon sok időt és energiát tudunk megtakarítani így.
 4. 76% -kal erősebb kötést hoz létre, mint a papír bandázs szalag.

A FibaFuse üvegszálas hézagerősítő szalag könnyen vágható, gyűrődésmentesen be tudjuk ágyazni a glettbe, így nagyon gyorsan és könnyen be tudjuk tenni a gipszkarton fal sarkokba, a gipszkarton lapok találkozására.

A szélessége miatt nem csak a teli lapok, találkozásának a kiszalagozására alkalmas, hanem be lehet hajtani a sarkokba is, elég átfedést ad a gipszkarton lapokra.

FIBAFUSE MAX erős hézagerősítő szalag
A FIBAFUSE üvegszálas hézagolószalag jellemzői
 • Nyílt szálszerkezetű üvegszálas hézagerősítő szalag. A glettbe való beágyazáskor ez a szalag úgymond teljesen átázik, így erősebb kötést biztosít a glettel a gipszkarton falhoz, mint a papírszalagok.
 • A FIBAFUSE hézagerősítő szalag penészálló, mivel teljesen papírmentes: fokozott penészvédelem a biztonságosabb környezet érdekében.
 • A FIBAFUSE szalagot a sarkokba is be lehet tenni mind kézzel mind bandázsoló szerszámmal gyűrődés mentesen. Át lehet hajtani a gipszkarton lap sarkokban, így ezzel az átfedéssel kihagyhatjuk végre a “a jó magyar szokást, a szinte kötelező “irányított repedést és a szilózást”!
 • Sima felületet ad, mivel teljesen ”átázik” a glettől, ezzel kiküszöböli a papírszalaggal kialakulható hólyagokat és buborékokat.
 • A FibaFuse gipszkarton szalagot világszerte üvegszálas szalagnak nevezik.
 • Minden bandázsoló kéziszerszámmal – DELKO – és automata bandázsolóval – PROWALLZ automata bandázsolóval – kompatibilis a a szalag.
 • Knauf Fill & Finish vödrös glett hézagerősítéshez 

  Anyagszükséglet FIBAFUSE szalag beágyazáshoz, gletteléshez.

  • FIBAFUSE MAX beágyazásához kb 0,2 kg/1 méter szalaghoz
  • Q1 hézagkitöltés kb. 0,2 kg/m2

  A Knauf Fill & Finish beágyazó és finiselő vödrös glett készleten van vagy rendelhető. A gyártó vödrös glettjeit elérhetik nálunk. Azon KNAUF gipszek vagy glettek melyek nem képezik az állandó raktárkészlet részét, rövid határidővel tudjuk biztosítani.

Knauf Fill & Finish vödrös glett | Prowallz.hu

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!