Oldal kiválasztása

BAUMIT FINOBELLO ZSÁKOS GIPSZ

A PROWALLZ Kft a modern festő szerszámaihoz jó szívvel ajánlja a BAUMIT zsákos gipszeket. 

A „múltat végképp eltörölni.” Na a zsákos gipszekkel néha így érezhetünk. Ki a franc akar porolni, kutyulni, sózni.

De! „Aki nem ismeri a múltját annak nincs jövője.” 

Festő nyelvre lefordítva. Hiába törtek be az életünkbe a vödrös, kész glettek, Hiába kényelmesebb, gyorsabb velük dolgozni, kellenek a régi zsákos gipszek, igenis meg van a helyük még ma is. 

A beltéri gipszek kikerülhetetlenek vakolt felületre, silka, ytong falakra és betonfelületre. A kemény falazatokra az alap glettelést gipszekkel érdemes elvégezni aztán arra mehet a vödrös, kész glett. 

A BAUMIT FinoBello zsákos gipszet felhordhatják a falra hagyományos módon spaklival, glettvassal vagy felhordhatják glett felhordó hengerrel

A BAUMIT zsákos gipszek tökéletesek kemény falazatokra, betonra, vakolt falra, silka és ytong falazatokra alap glettelésre, bevasalva a fal pórusaiba, nagyobb hézagok kitöltésére.

A zsákos gipszeknél víz hozzáadásával lehet elérni a megfelelő konzisztenciát. Ezek a zsákos gipszek nyitott kötésidejűek ami azt jelenti, hogy akár 60-80 percig is tudjuk használni anélkül, hogy gipsz kötése beindulna.

A zsákos gipszekhez keményebb lapú, 0,7 mm-es  OLEJNIK glettvasat vagy az OLEJNIK glett simítót 0,5 mm vastag lappal. Ezeket a szerszámokat oda lehet nyomni a kemény falra és tökéletes, sima felületet tud készíteni a BAUMIT zsákos gipszekkel is.

A BAUMIT FINIBELLO gipszet felhordhatják glett felhordó hengerrel is. Van annyira nyitott kötésideje, hogy tudnak vele dolgozni. Ebben az esetben azért fokozottan figyeljenek, hogy a hengert időben kimossák folyó víz alatt.

  

Baumit finobello
Termék neveKiszereléseHová használhatodNyári AKCIÓS ár - bruttó
Baumit FinoBello20 kg-os zsákbanGipszes glettanyag (0-10 mm). Beltéri fehér univerzális kézi gipszes glettanyag 0–10 mm-es vastagságban.5334 Ft - AKCIÓ a készlet erejéig
Baumit FinoFill20 kg-os zsákbanBeltéri gipszes kézi glettvakolat 1–30 mm-es vastagságban. Kifejezetten alkalmas betonfelületek és durva alapvakolatok kiegyenlítésére5462 Ft - AKCIÓ a készlet erejéig
Baumit Klíma Glett20 kg-os zsákbanTermészetes meszes glettanyag belső térbe, betonra,6242 Ft - AKCIÓ a készlet erejéig
Baumit GlemaBrillant20 kg-os zsákbanKül- és beltéri cementes hófehér glettanyag (0-3 mm) Fal- és mennyezetfelület előállítására, betonon és mész/cement vakolatokon.5559 Ft - AKCIÓ a készlet erejéig
Baumit FinoGrande20 kg-os zsákbanBeltéri gipszes glettanyag 2–10 mm-es vastagságban. Kifejezetten alkalmas első rétegű kitöltő felületkiegyenlítésre alapvakolaton5201 Ft - rendelésre
Baumit FinoGrosso20 kg-os zsákbanBeltéri gipszes vékonyvakolat 3–30 mm vastagságban.4531 Ft - rendelésre
Baumit GlemaFill20 kg-os zsákbanKül- és beltéri felhasználású cementbázisú, gyorskötésű betonjavító habarcs és vastag glett, teljes felületen 1-10 mm-ig, kitöltésre akár 30-40 mm.7404 Ft - rendelésre

Baumit FinoBello zsákos gipsz

Gipszes glettanyag (0-10 mm)

Ez egy jó kis zsákos gipsz. A kollégákal ahogy beszélgetünk, jelzik, hogy nyitott kötésidejű. Ez azt jelenti, hogy akár 70-90 percig is tudnak vele dolgozni a bekeverés után. Azért ez egy jó tulajdonság. 2. rétegnek tökéletes, bandázs szalag beágyazásra nem alkalmas. Bandázsoláshoz használd a FinisLight vödrös beágyazó glettet. Az bitang erős.

Beltéri fehér univerzális kézi gipszes glettanyag 0–10 mm-es vastagságban. Optimális választás mész-cement, cement- és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkartonszerkezetek hézagkitöltésére és teljes felületi glettelésére.

  • A betonfelületre közvetlenül felhordható
  • Gipszkarton vakolására és hézagkitöltésére
  • Alkalmas mész-cement, cement és gipsz vakolatokhoz
Csomagolás: 20 kg zsák
Száraz habarcs sűrűsége: kb. 725 kg/m³
Max. rétegvastagság: 10 mm
Min. rétegvastagság: 0 mm
Bedolgozási idő: kb. 70 – 90 perc
Anyagszükséglet: kb. 0,8 kg/m²/mm
Vízszükséglet: kb. 12,5 l/zsák
PROWALLZ gipszkarton bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámok és kiegészítők.

Szerszámokról árakat és leírásokat bővebben a termék oldalaikon talál. KATTINTSON A KÉPRE és átlép a termék oldalra. 

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!