Bazooka

Bazooka bandázsoló

LEVEL5, DELKO, COLUMBIA gipszkarton bandázsoló szerszámok.

A gipszkarton fal sarkok és gipszkarton lapok villámgyors bandázsolására készült prémium minőségű festő szerszámok nálunk megvásárolhatók. A szerszámokra 7 év gyártói garancia van. Az a helyzet, hogy most jött el az ideje ezeknek a bitang jó szerszámoknak!

A bazooka bandázsoló szerszámok végre Magyarországon

A COLUMBIA, LEVEL5 és DELKO piacvezető szerszám gyártók. Ugyanaz a szerszám, ugyanaz a technológia mindegyik gyártónál.

Árban és hozzárendelt szolgáltatásban a világon a legjobbakat adja a COLUMBIA és a LEVEL5. Megbízhatóak. Most már gyorsabban elérhetőek, mert európai központi forgalmazójuk van. Minden szerszámot, kiegészítőt alkatrészt néhány nap alatt leszállítanak, és van európai szervizhálózatuk is.

Magyarországon egyedül mi forgalmazzuk a szerszámokat.

A bazooka bandázsolók már világszerte bizonyítottak

Nagyon sok a munka, és kevés az igazán jó szakember az országban, úgyhogy ezért sem kérdés, hogy kellenek ezek a kiváló szerszámok. Ezek csak nekünk újak, idegenek, de az Egyesült Államokban, Európában és a világ minden részén már régóta ismerik és használják.

Nem kell félni tőlük, mert évek óta bizonyítanak. Rengeteg szakemberünk hagyta el az országot, és dolgozik külföldön. Ők is csak jókat mondanak a bazooka bandázsoló szerszámokról.

Spóroljon értékes munkaórákat!

A BAZOOKA gipszkarton bandázsoló szerszám a gipszkartonlap illesztések illetve belső sarokélek vödrös, kész glettanyaggal vagy a hagyományos, zsákos gipszekből készített glettekkel történő hézagolásához és bandázsolásához nyújt nagy segítséget.

A bazooka bandázsoló hihetetlenül meggyorsítja a bandázs szalagozást, a legnyűgösebb, legnehezebb munka folyamatot könnyíti meg. Órákat lehet vele spórolni!

Használatával a glettanyag felhordás illetve hézagerősítő bandázs szalag besimítása (bandázsolás) egyetlen munkafázisban elvégezhető, így folyamatos, nagyon gyors és hatékony munkavégzést biztosít, megkönnyítve a festő vagy gipszkartonos kivitelező munkáját.

Alkalmazási helyek

Belső oldalfali sarkokban illetve az oldalfal és mennyezet találkozásánál a sarkokban a glett anyaggal együtt felvihetjük a bandázs szalagot is.

Profi kiegészítők

A glettanyag tartály gyorsabb utántöltésére kínál megoldást két külön-külön megrendelhető tartozék, a PUMP glettanyag pumpa és a GOOSENECK hattyúnyak összekötő adaptercső.

Főbb alkatrészek

A bazooka bandázsoló kéziszerszám a következő főbb alkatrészekből áll: glettanyag tartály, hézagerősítő szalag tartó, hézagerősítő szalagot elvágó penge, glettanyag felhordó és bandázsoló fej, mely alkalmas belső sarokképzésre is.

Bazooka bandázsoló javítókészlet

A bazooka bandázsoló javítókészletet külön lehet megvásárolni. Ajánlatos ebből a szettből készletet tartani, hogy bármikor cserélhesse, ha kell.

  • Vágólapátok (10 db)
  • Kábel (1 db)
  • Görgős tengelyrugó (fékrugó) (2 db)
  • Görgős fék (reteszelőkerék) (1 db)
  • Visszahúzó rugó (1 db)
  • Laprugó (hajtó- vagy tengelykapcsoló rugó) (1 db)
  • Gooser tűk (3 db)

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!