Glett tartó tálca

Glett tartó tálca

Szobafestő kéziszerszám. A glett tartó tálca a glettelést, bandázsolást, élvédőzést segíti, gyorsítja. A glett tartó tálcára tesszük a vödrös glette vagy por alakú kevert glettet-gipszet.

Glett tartó tálca

 • anyag: alumínium
 • Fa nyele van 
 • mérete: 305 x 305 mm

Ez egy 2 mm vastag alumínium tálca amely egyszerre erős és tartós. Nem vékony így örök élet és még egy nap a “szavatossága”, ha nem dobáljuk. 

A glettartó súlya kb 50 – 60 dkg. Erre jön még rá a glett súlya. Amit rá szoktunk tenni az 1-2 kg közötti. Nem kell telerakni. 

Nem a mennyiség a segítség hanem, hogy nem kell a vödörbe belehajolgatnunk milliószor. 

A glett tartó ára bruttó 8700 Ft 

Glett tartó tálca
Glett tartó tálca

 Glett tartó tálca

Ahhoz, hogy szép, egyenes és sima falfelületeket és precíz, pozitív és negatív éleket – sarkokat tudjunk készíteni, néha vért kell izzadni. Nem mindig kapjuk meg a sima gipszkarton falakat.

A glett tartó tálca abban segít, hogy nem kell lehajolgatnunk annyiszor a vödörbe, szabadabb a mozgásunk és nem kell a vödröt rugdosnunk magunk előtt, ahogy haladunk a falfelülettel.

Az az 1-2 kg amit egyszerre felteszünk a glettartó tálcára az jó néhány folyóméter élvédő beágyazására elegendő, szintén jó sok hézagerősítő szalagot be tudunk vele ágyazni vagy másodszor ráhúzni. Ja és akkor nem beszéltünk a kismillió csavarfej elgletteléséről amiben megint nagy segítség.

Glettartó tálca és barátai.

Glett tartó edény, a tálca, bandázs szalag tartó, glett kiszedő spakli, flexibilis glettvas.

A hazai festő szakmában még nem eléggé ismertek ezek a szerszámok de kint 20-30 éve ezzel dolgoznak. Gondolom nem ok nélkül.

Bármit is mondunk, a lényeg az, hogy praktikus és gyakorlatias a glett tálca és a barátai és igenis megvan a helye a festő szakmában a hézagerősítésnél, élvédőzésnél, glettelésnél.

Glett tartó tálca
Glett tartó tálca – videó a használatról

Ez a kolléga remekül mutatja be a glett tartó tálcával való munkát. Megnézhetjük, hogyan  kell tartani a szerszámot, milyen sűrűségű – konzisztenciájú glettel is dolgozzunk. Bemutatja, hogyan készül el egy jó szerszámmal és egy jó anyaggal gyorsan és gyönyörűen egy külső sarok. 

Figyeljék! Minden esetben használjanak élvédőt és lehetőleg ne fémet, alumíniumot, hanem ami papír vagy kompozit anyagból készült. 

Az amerikai STRAITFLEX élvédők és bandázs szalagok a világ élvonalába tartoznak. Olyan erős élvédő család amelyikkel hajót lehet elvontatni. A kompozit belső élvédő része elnyeli a fizikai behatást. Nézzék meg a honlapunkon a kínálatot. 

KATT IDE és átlép a STRAITFLEX oldalra.

Rendelés menete
 • Válassza ki a szerszámot!
 • Válassza ki a szállítás, fizetés módját!
 • Adja meg a szállítási adatokat!
 • Küldje el rendelését az info@prowallz.hu email címre és már meg is vagyunk!
Fizetés
 • Átvételkor, készpénzben.
 • Előre utalással – díjbekérő alapján.
 • Online átutalással.
Szállítás
 • 100.000 Ft* fölötti vásárlás esetén a szállítást mi álljuk.
 • A megvásárolt termékeket futárral házhoz szállítatjuk.
 • Szerszámát átveheti péceli bemutató termünkben!

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!