Bandázsoló szalagok

Bandázsoló szalagok gipszkarton bandázsoláshoz

Bandázs szalagok. Ezek nélkül, vagy éppen helytelen használatukkal mindent elronthatunk. Kirepedhet, felhólyagosodhat a gipszkarton fal, amit nagyon nehezen lehet kijavítani.

A bandázsoló szalagok aktuális készletéről érdeklődjön telefonon a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

Bandázsoló szalagok: ne spóroljon rajtuk, mert a hiányuk több kárt okoz!

Biztos van Önök között is olyan, aki a mai napig nézi a sarkokat, összeeresztéseket, hangosan szentségel, és várja a tisztasági festést, hogy javíthassák a hibát.

Körültekintően és szakszerűen használjuk a bandázs szalagokat gipszkarton falak hézagerősítéséhez, ne spóroljunk velük.

Papír hézagerősítő szalag, FIBAFUSE üvegszálas szalag, Strait-Flex extra erős bandázsoló szalagok. Mindhármat forgalmazzuk, készleten tartjuk a megfelelő glettekkel, gipszekkel együtt.

Fokozott igénybevételű falak esetében (pl: tetőterek) valamint gipszkarton válaszfalak negatív sarkainál ajánljuk. A legerősebb szalag. A kivitelezők sajnos szívesen elkerülik, mert a vastagsága miatt többször kell glettelni és ez nekik nyűgös. Ne hagyják magukat lebeszélni a szalagról, és figyeljenek oda a használatára.

SZÉLESSÉG: 50 mm
KISZERELÉS: 150 m tekercsben             ÁRA: 2300 Ft     

Normál igénybevételű falak hézagolásánál alkalmazható, meggátolja a repedések keletkezését. Az üvegszövetes erősítőcsík a nem túl nagy igénybevételű gipszkarton szerkezetek hézagolására alkalmas szalag, amely meggátolja, hogy repedések keletkezzenek.

SZÉLESSÉG: 50 mm
KISZERELÉS: 76,2 m tekercsben           ÁRA: 2300 fT

A legjobb minőségű, legerősebb bandázsszalag termékcsalád. Nem olcsó, de ha baj van, akkor biztos segíthet. Veri az összes hazai szalagot minőségben! Azért nem szeretnek vele dolgozni a kivitelezők, mert “hogy vastag”, és emiatt többször kell glettelni: lehet, viszont cserébe nem reped, és nem törik. Nem mindegy.

Bandázsoló szalagok ára

Termék neveMéreteBruttó ár/tekercs
Papír bandázs szalag150 fm2300 Ft
FIBAFUSE Üvegszálas hézagerősítő szalag76,2 fm2300 Ft

Mindhárom bandázs szalaghoz ajánljuk figyelmükbe azt a szerszámot, ami nagyon meggyorsítja a bandázsolást. Sarok bandázsolásra is használható, így a “legnyűgösebb” részt is gyorsan kiszalagozhatjuk.

A szerszám neve DELKO. Bővebben itt olvashat róla, illetve videót is megtekinthet munka közben.

Kisebb tartályos DELKO bandázsoló szerszám ára

Nettó 39.000 Ft / Bruttó 49.530 Ft

Nagyobb tartályos DELKO Zünder bandázsoló szerszám ára

Nettó 47.000 Ft / Bruttó 59.690 Ft

Hézagerősítő szalagok: miért fontosak, és hogyan használjuk őket? 

A hézagolás bandázs szalaggal a gipszkartonozás utolsó folyamata. Jelentősen meghatározhatja a munka minőségét. A hézagolás során a KNAUF által gyártott hézagoló gletteket, gipszeket használhatjuk. Minőségük egyformán kitűnő.

A hézagolást lehetőség szerint a nedves folyamatok, például az aljzatbeton készítés befejezése és kiszáradása után javasolt elkezdeni, ha a gipszkarton felület és a helyiség levegőjének hőmérséklete is +5°C feletti hőmérsékletű.

A hézagolás előtt a gipszkarton fal mindkét oldalán készre kell szerelni. A gipszkarton lapokat csavarozzuk a gipszkarton profil szerkezetre, majd a hézagokat teljes egészében gletteljük ki, és csak ezt követően lehet megkezdeni a hézagolást bandázs hézagoló szalagokkal.

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!