Oldal kiválasztása

15 cm széles üvegfátyol

PROWALLZ H60 15 cm széles üvegfátyol falrepedés javítására

15 cm széles üvegfátyol falrepedés javítására.

Használhatjuk gipszkarton bandázsolásra, vakolt fal, silka, ytong fal repedések áthidalására.
Vizes helyiségekben, fürdőszobákban is használhatod!

 

A PROWALLZ H60 15 cm széles üvegszálas fátyol vastagabb üvegszálakkal és erősebb ragasztó – kötőanyaggal készül így az üvegszálak rugalmasabbak, nem törnek. Bírják a gyűrődést. És még egy fontos amit a szakemberek ismernek.

A PROWALLZ üvegszálas fátyol és szalag nem porzik amikor használod! Nem száll a világba az üvegszál por, nem irritál munka közben, az üvegszál nem áll bele az ujjadba! Erősebb kötőanyagot és speciális üvegszálakat használunk.

PROWALLZ H60 erős üvegfátyol = tökéletes, repedésmentes falak.

Az üvegfátylat feltehetjük a falra a saját ragasztójával vagy vödrös beágyazó glettel. Zsákos, por alapú kutyulóssal vagy vödrös finiselő glettel nem lesz megfelelő a tapadás! Használjon BAUMIT FinishLight vagy KNAUF Fill&Finisht vödrös beágyazó glettet. 

A PROWALLZ üvegfátyol készletéről érdeklődjön a +36 30 958 2915 számon vagy rendeljen az  info@prowallz.hu e-mail címen.

Üvegfátyol tapéta árak

TermékneveMéretBruttó ár
PROWALLZ H60 60 grammos erős fátyol92 cm x 30 m8446 Ft
PROWALLZ H60 60 grammos erős fátyol15,5 cm x 30 méter3420 Ft
Painto 35 grammos100 cm x 25 m5283 Ft
15 cm széles üvegfátyol

PROWALLZ H60 üvegfátyol falrepedés javítására

PROWALLZ H60 falazat erősítő üvegszövet fátyol.

Sokszor találkozhatnak régi házaknál, hogy össze vissza van repedezve a vakolat. Akkor is megreped a vakolat ha nem megfelelő a vakolatanyag összatétele vagy éppen a ház statikailag mocorog.

Előfordulhat, hogy a ház, lakás egy olyan forgalmas területen helyezkedik el, ahol a falak ennek hatására mozogni, repedezni kezdenek.

Csúnya repedéseket okozhat még az, amikor az építkezés során kivitelezési problémák jelennek meg vagy rossz minőségű anyagot használtak fel, vagy nem tartottak be bizonyos alapszabályokat.

Vagy ott van a gipszkarton fal ahol szintén megvan a dilatáció egy statikai mozgás miatt. Vagy a még rosszabb, hogy a gipszkartonos helytelenül tette fel a lapokat, rosszul rögzítette.

Ilyen problémás helyzetekre tökéletes megoldás a  PROWALLZ H60 üvegfátyol. A 60 gramm az egy vastagabb, erősebb fátyol az átlagosnál.

Az üvegfátylat vödrös beágyazó glettel kell rögzíteni. Jó vastagon hordja fel a beágyazó glettet, tegye bele a H60 szalagot, glettvassal nyomja bele a glettbe a hálót. Száradás után a háló beszívódik kicsit de ez nem baj mert a 2. réteget is a beágyazó glettel húzza át. Tökéletes és ami a legfontosabb repedésmentes lesz a gipszkarton lap találkozás!

Zsákos, por alapú kutyulóssal vagy vödrös finiselő glettel nem lesz megfelelő a tapadás! Ne kemizáljon mert kireped! Használjon BAUMIT FinishLight vagy KNAUF Fill&Finisht vödrös beágyazó glettet. 

Üvegfátyol falrepedés javítására

A PROWALLZ üvegfátyol teljesen papírmentes fal megerősítő fátyol.

Jellemzők:
Penészálló – Fokozott penész elleni védelem a biztonságosabb környezetért. Fürdőszobában is használhatja faljavításra.

Nyitott szálas üvegszál technológia – Az üvegfátyol összeolvad a glettel, és tökéletes, repedésmentes felületet kapunk

Száradás után a teljes felületet gletteljük át. Száradás után csiszoljuk át a felületet és mehet az alapozás és festés 2-3 rétegben.

Üvegfátyol falrepedés áthidalására

PROWALLZ 15 cm-es üvegfátyol – Jótanácsok

A PROWALLZ erős üvegszálas fátyol és szalagok 60 gramm testsűrűségűek. Ezt azt jelenti, hogy 1 m2 szalag súlya 60 gramm.
Ez ugyan nem tűnik soknak de ha azt mondom, hogy a hazai “hasonló” szalagok mindössze 25-30 grammosak akkor a különbség tényleg kézzel kitapintható!
Sűrűbb és erősebb, vastagabb üvegszálakból gyártatjuk a szalagjainkat. Olyan kötőanyagot kértünk a gyártótól ami szintén a szalag erejét növeli.

Muszáj, mert vége annak az időszaknak amikor azt mondták, hogy “jó lesz az majd a gipsz összetartja”. Mi már nem kókányolunk. Csak erős szalagokat és erős beágyazó gletteket adunk Önöknek.

Na és itt egy mondat erejéig meg is állnék. És ez talán a legfontosabb. Sem zsákos, por alapú gipszbe sem vödrös finiselő glettbe ne tegye bele a szalagokat, élvédőket! El se fogadja ha ezeket kínálják Önnek a kereskedők. Ha a kivitelező nem beágyazó glettet használ akkor figyelmeztesse, kérje meg Őt hogy beágyazó glettet használjon. Vagy KNAUF Fill&Finish vagy BAUMIT FinishLight glettet használjanak a szalagok és élvédők beágyazásához!

Egy kis vizuális segítség. A gyártók különböző színű vödör fedőket használnak. Keresse vagy kérje a “KÉK” tetejű vödrös gletteket.

Használja az erős PROWALLZ H60 üvegszálas szalagokat és nem lesz repedése a gipszkarton falon.

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!