Oldal kiválasztása

PROWALLZ papír hézagerősítő szalagok

PROWALLZ papír hézagerősítő szalagok 

Bandázs szalagok. Ezek nélkül, vagy éppen helytelen használatukkal kirepedhet a gipszkarton lapok találkozása és a belső sarkok. Ha nem tesz be a sarokba papír hézagerősítőt és azt nem hajtja át a sarkon akkor mindig ki fog repedni a gipszkarton találkozás. 

Nagyon fontos! A szalagjaink a közepén könnyítettek, behajthatók a sarkokba még házilg is! A PROWALLZ papír szalagok a teljes szélességben és hosszúságában lézer lyukasztásos, tű lyukasztásos vagy gépi lyukasztásos technológiával perforáltak. 

Hogy miért ez a papírszalag a legjobb szalag? Azért mert a szalag könnyebben „megpuhul”, a lyukakon a beágyazáskor át tud jönni a picike kis glett így a szalag beágyazása, kapaszkodása tökéletes lesz!

A bandázsoló szalagok aktuális készletéről érdeklődjön telefonon a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

PROWALLZ lézer lyukasztásos papír hézagerősítő szalag árak

A papír szalagokban úgy tűnik mintha „őrület választék” lenne de ez nem így van. Minden papír szalag technikailag ugyanazt nyújtja. Beágyazó glettel használva megoldja a repedéseket.

A különbség a gyártási technológiában van. A lézer lyukas szalagot használják a világ minden táján. A tűlyukas szalagot Ausztráliában fedeztük fel. A gépi lyukas szalagot meg szinte sehol máshol a világon csak a PROWALLZ áruházban. Miért? Azért mert annyira jó a kapcsolatunk a gyártóval, hogy kértünk egy ilyen típusú szalagot.

A teszt időszak alatt a megyar festő kollégák megszerették mert a nagyobb lyukakon úgymond átbuggyan a glett igy talán kicsit könnyebb a szalag beágyazása. Mindenek ellenére mindhárom szalag típus ugyanazt a minőséget adja Önöknek.

Termék neveMéreteBruttó ár/tekercs
PROWALLZ lézer lyukasztásos papír szalag50 mm x 50 méter1150 Ft
PROWALLZ lézer lyukasztásos papír szalag50 mm x 75 méter1580 Ft
PROWALLZ lézer lyukasztásos papír szalag50 mm x 100 méter1900 Ft
PROWALLZ lézer lyukasztásos papír szalag50 mm x 150 méter2650 Ft
PROWALLZ tű lyukasztásos papír szalag - Új termék!50 mm x 50 méter1150 Ft
PROWALLZ tű lyukasztásos papír szalag - Új termék!50 mm x 75 méter1580 Ft
PROWALLZ tű lyukasztásos papír szalag - Új termék!50 mm x 100 méter1900 Ft
PROWALLZ tű lyukasztásos papír szalag - Új termék!50 mm x 150 méter2650 Ft
PROWALLZ gépi lyukasztásos papír szalag - Új termék!50 mm x 50 méter1150 Ft
PROWALLZ gépi lyukasztásos papír szalag - Új termék!50 mm x 75 méter1580 Ft
PROWALLZ papír élvédő galvanizált fém betéttel, sűrűn perforált széllel50 mm x 30 méter5400 Ft

A gipszkarton bandázsolás „résztvevői” 

PROWALLZ hézagerősítő papírszalag + KNAUF Fill&Finish vagy BAUMIT FinishLight beágyazó vödrös glett + PROWALLZ szerszámok

PROWALLZ papír hézagerősítő szalagok

Nincs mese, a papír szalag a legerősebb hézagerősítő!

Biztos van Önök között is olyan, aki a mai napig nézi a festés után a gipszakarton fal sarkokat, összeeresztéseket és hangosan szentségel. Kirepedt.

Eddig úgy éltünk, hogy irányított repedést csináltunk. Jobbról egy vékony üvegszálas szalag, balról ugyanez aztán jöhetett a „szilózás”. Tiszta agyrém de nem tudtunk máshogy sarkokat bandázsolni. Nem volt sem szerszámunk, sem szalagunk sem beágyazó glettünk.

Bandázsoló szerszámok, beágyazó glett, PROWALLZ papír szalag, FIBAFUSE erős üvegszálas hézagerősítő. Most már minden „játékos” itt van, megvásárolható a PROWALLZ-nál. Nincs többé kirepedt gipszkarton fal sarok és gipszkarton lap találkozás.

DELKO bandázsolóról bővebben ITT.

Papír hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz

Fokozott igénybevételű falak esetében (pl: tetőterek) valamint gipszkarton válaszfalak negatív/belső sarkainál ajánljuk. A legerősebb szalag. A PROWALLZ bandázsoló szalag azzal, hogy ki lett „lyukasztgatva” gyakorlatilag megkönnyíti a beágyazást.

Szélesség: 50 mm
Hosszúság: 50, 75 vagy 150 m tekercsben
Tekercsek súlya.
50 méteres – 0,362 Kg
75 méteres – 0,528 Kg
150 méteres – 1,054 Kg

                 

PROWALLZ papír hézagerősítő szalagok
Baumit FinishLight vödrös beágyazó glett
KNAUF vödrös glettek - Fill&Finish

Hézagerősítő szalagok beágyazása.

A gipszkarton fal szalagozása, bandázsolása az egyik legfontosabb mozdulat a „szépészet” előtt! Meghatározhatja a festés minőségét.

A hézagolás során vagy a Baumit FinisLight vagy a KNAUF Fill&Finish vödrös beágyazó gletteket használhatjuk. Minőségük, erejük brutál jó! Imádunk velük dolgozni!

A beágyazó vödrös glettel a bandázsolás előtt töltsük ki a gipszkarton falon a nagyobb hézagokat, fózolt részeket és csak ezt követően kezdjük meg a hézagolást a PROWALLZ bandázsoló, hézagerősítő papír szalagokkal.

A száradás után a glett beszívja, behúzza a nútba a szalagot. Ez jó metszet. Semmi gond. A 2. réteget is az erősebb beágyazó glettel húzzuk rá a szalagra. Ezután lehet finiselni, alapozni, festeni.

PROWALLZ fém betétes élvédő

Ez egy klasszikus élvédő. Jó szívvel ajánljuk. a a rozsdamentes acél betétes élvédőt. 30 méteres tekercses. Szélein a  papír perforált, ez biztosítja a tökéletes beágyzhatóságot. Kapaszkodik a glettbe.

Csak beágyazó glettbe tegyék, nem jó a mindenféle zsákos gipsz vagy vödrös glett.

Fémbetétes – rozsdamentes acél, teljes hosszában és szélességében perforált papírszalag – élvédő a belső és külső sarkok erősítéséhez gipszkarton falakhoz.

Nagy előnye, hogy a 90°-tól eltérő, hegyes- és tompaszögek kialakítását is lehetővé teszi. A szalagot az alu betéttel a befelé kell beágyazni.

Beépítési szabály: Csak beágyazó glettbe ágyazva alkalmazható. Javasolt a BAUMIT FinishLight vagy KNAUF Fill&Finish – mindkettő készleten is van!

Hosszúsága: 30 méter

Szélessége: 50 mm

Papír hézagerősítő szalag fém betéttel.

Mindhárom PROWALLZ  perforált papír bandázs szalaghoz ajánljuk figyelmükbe azt a szerszámot, ami nagyon meggyorsítja a bandázsolást. Sarok bandázsolásra is használható a DELKO, így a “legnyűgösebb” részt is gyorsan kiszalagozhatjuk.

Néhány mondatban a szerszámról.

Nyissuk ki a fedelét, tegyük rá a szalagot az aplikátorra, a papír szalagot a kezünkkel húzzuk fel a szerszám felső falára, töltsük be a glettet, csukjuk le a fedelet. Állítsuk be a glett vastagság állítót 4-es pozicióba DELKO csőrén – elején.

Mehet a bandázsolás. 1 tartállyal kb 13-15 métert tudunk villmgyorsan elkészíteni.

1 vödör Fill&Finish glettbe tegyünk1-1,5 liter vizet. Ekkor lesz a glett konzisztenciája optimális.

A DELKO banádzolóról Bővebben itt olvashat, illetve videót is megtekinthet munka közben.

Rendelés menete
  • Válassza ki a szerszámot, anyagot.
  • Válassza ki a szállítás, fizetés módját.
  • Adja meg a szállítási adatokat!
  • Küldje el rendelését, és már meg is vagyunk!
Fizetés
  • Átvételkor, készpénzben.
  • Előre utalással - díjbekérő alapján.
  • Online átutalással.
Szállítás
  • A megvásárolt termékeket futárral házhoz szállítatjuk.
  • Szerszámát, anyagait személyesen is átveheti nagytarcsai áruházunkban.
Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!