Oldal kiválasztása

PROWALLZ hálóerősített üvegszálas szalag

PROWALLZ hálóerősített üvegszálas szalag gipszkarton falhoz

PROWALLZ hálóerősített üvegszálas szalag + vödrös beágyazó glett = nincs többé irányított repedés meg „kinyomom szilóval, aztán majd jó lesz az”. Felejtsük el az eddig kötelezően elnézegetett hajszálrepedést! Használják a PROWALLZ MP50 hálóerősített üvegszálas hézagerősítŐ szalagot és tegyük be, hajtsuk át a sarkokba is!   

A PROWALLZ MP50 egy innovatív papírmentes gipszkarton üvegszálas hézagerősítő szalag, melyet külön megerősítettek műanyag szál szövéssel. Ettől lett különlegesen erős. Szobafestőknek, gipszkartonosoknak és otthoni felújítók számára terveztek. 

A PROWALLZ MP50 hálóerősített üvegszálas szalag egyedi szálszövése lehetővé teszi a glett átpréselését a szalagon az erősebb kötés érdekében, megszüntetve a levegő buborékokat. Nem tud felhólyagosodni a szalagunk. A fehér hálós szövés repedésállóságot biztosít, és megakadályozza a szalag véletlenszerű elszakadását a belső sarkokban.

PROWALLZ MP50 használható PROWALLZ és LEVEL5 automata bazooka bandázsolókkal, DELKO bandázsolóval vagy kézzel, a gipszkarton lapok gyári találkozásánál és a negatív – belső sarkokban.
Kisebb repedésekre, hibákra is „rádobhatjuk”, tökéletes megoldás lesz rá!

A PROWALLZ MP50 üvegszálas hézagerősítő szalag készletről érdeklődjön a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

PROWALLZ erős üvegszálas hézagerősítő szalagok ára

Termék neveMéreteBruttó ár/tekercs
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő25 m x 5 cm813 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő50 m x 5 cm1627 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő75 m x 5 cm3048 Ft
PROWALLZ MP50 hálóerősített üvegszálas szalag75 m x 5 cm3937 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas háló15,5 cm x 30 m3420 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas fátyol tapéta92 cm x 30 m8445 Ft
FIBAFUSE erős üvegszálas hézagerősítő76,2 m x 5 cm3810 Ft
FIBAFUSE MAX hálóerősített üvegszálas szalag76,2 m x 5,2 cm5461 Ft
PROWALLZ hálóerősített üvegszálas szalag

PROWALLZ MP50 hálóerősített üvegszálas hézagerősítő szalag

A PROWALLZ MP50 teljesen papír mentes gipszkarton szalag, a papírszalag alternatívája. A FIBAFUSE üvegszálas gipszkarton szalag ideális magas páratartalmú, vizes helyiségekbe, mint például a fürdőszobák, mert papír nélkül, csak üvegszálból és finom műanyag szálakból készült.

Konyhákba, fürdőszobába, vizes, nyírkos helyiségekben ahol magas a páratartalom és a nedvességtartalom, csak a PROWALLZ MP50 szalagot javasoljuk.

HOSSZ: 75 m
SZÉLESSÉG: 50 mm

Lényeges és gyakorlatias gondolatok a PROWALLZ P50 üvegszálas szalagról

 1. A PROWALLZ MP50 üvegszálas hézagerősítő szalag sokkal erősebb mint a hazai üvegszálas szalagok. Nagyon nagy a különbség tényleg!
 2. Míg a hazai szalagok mindössze 20-25 méteresek, addig a FIBAFUSE szalag 76,2 méteres. Nem mindegy, hogy 20 méterenként meg kell állni a munkával és szalagot kell cserélni.
 3. Ezt a szalag kompatibilis a DELKO bandázsolókkal illetve a PROWALLZ, TAPETECH és LEVEL5  bazooka bandázsolóval is. Nem mindegy, hogy csak kézzel–lábbal vagy kéziszerszámokkal is használható! Nagyon sok időt és energiát tudunk megtakarítani így.
 4. 76% -kal erősebb kötést hoz létre, mint a papír bandázs szalag.

A PROWALLZ MP50 hálós üvegszálas hézagerősítő szalag könnyen vágható, gyűrődésmentesen be tudjuk ágyazni a glettbe, így nagyon gyorsan és könnyen be tudjuk tenni a gipszkarton fal sarkokba, a gipszkarton lapok találkozására.

A szélessége miatt nem csak a teli lapok, találkozásának a kiszalagozására alkalmas, hanem be lehet hajtani a sarkokba is, elég átfedést ad a gipszkarton lapokra.

PROWALLZ P50 hálóerősített üvegszálas hézagerősítő szalag
PROWALLZ P50 hálóerősített üvegszálas hézagerősítő szalag
A PROWALLZ MP50 üvegszálas szalag jellemzői
 • Nyílt szálszerkezetű üvegszálas hézagerősítő szalag. A glettbe való beágyazáskor ez a szalag úgymond teljesen „átázik”, így erősebb kötést biztosít a glettel a gipszkarton falhoz, mint a papírszalagok.
 • A PROWALLZ MP50 hézagerősítő szalag penészálló, mivel teljesen papírmentes: fokozott penészvédelem a biztonságosabb környezet érdekében.
 • A PROWALLZ MP50 üvegszálas szalagot a sarkokba is be lehet tenni mind kézzel mind bandázsoló szerszámmal gyűrődés mentesen. Át lehet hajtani a gipszkarton lap sarkokban, így ezzel az átfedéssel kihagyhatjuk végre a “a jó magyar szokást, a szinte kötelező „irányított repedést és a szilózást”!
 • Sima felületet ad, mivel teljesen ”átázik” a glettől, ezzel kiküszöböli a papírszalaggal kialakulható hólyagokat és buborékokat.
 • Minden bandázsoló kéziszerszámmal – DELKO – és automata bandázsolóval – PROWALLZ automata bandázsolóval – kompatibilis a a szalag.

Népszerű szerszámaink – a képre kattintva átlép a termék oldalra

Rendelés menete
 • Válassza ki a szerszámot, anyagot.
 • Válassza ki a szállítás, fizetés módját.
 • Adja meg a szállítási adatokat!
 • Küldje el rendelését, és már meg is vagyunk!
Fizetés
 • Átvételkor, készpénzben.
 • Előre utalással - díjbekérő alapján.
 • Online átutalással.
Szállítás
 • A megvásárolt termékeket futárral házhoz szállítatjuk.
 • Szerszámát, anyagait személyesen is átveheti nagytarcsai áruházunkban.
Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!