Oldal kiválasztása

Lapos glettelő fej

WALL-TOP lapos glettelő fej a glett kinyomó tubusra

WALL-TOP szerszámok kizárólagos  magyarországi forgalmazója a PROWALLZ Kft

A lapos glettelő fej gipszkarton lapok  csavarfej elglettelésére is használható. Aktuális készletről és a vásárlás menetéről érdeklődjön +36 30 958 2915 számon vagy e-mailben az info@prowallz.hu címen. Ezeket a szerszámokat készleten tartjuk. Átvehetők a péceli irodánkban, vagy küldjük futárral.

Lapos glettelő fej, sarok glettelő fejek és glettelő tubus árak

Szerszám neveMire használhatóBruttó ár
Glett kinyomó tubusGlett kinyomására51.800 Ft
Teflon glettelő fej belső sarokbaGlett felvitele külső sarokba27.400 Ft
Teflon glettelő fej külső élekreGlett felvitele belső sarokba27.400 Ft
Lapos glettelő fej - görgősGlett felvitele bandázs szalag alá és csavarfej glettelésre35.300 Ft

A lapos glettelő fej a glettelő tubussal használva alkalmas a gipszkarton lapok találkozásának glettel való feltöltésére. 10 cm széles így az 5 cm széles hézagerősítő szalagok alá tökéletesen alá lehet vele glettelni. A tubussal elegendő glettet lehet felhordani, hogy a gipszkarton lapok közötti hézagokat kitöltsük illetve bele is ágyazzuk a bandázsoló szalagunkat.

Használják még ezt a görgős glettelő fejet a gipszkarton csavar fejek gyors elglettelésére. Pillanatok alatt eltüntethetők a csavarfejek. Itt is rengeteg időt lehet megtakarítani!

Lapos glettelő fej a gyors és egyenletes gletteléshez

Az 5 cm széles élvédők és hézagerősítő szalagok alá lehet felhordani vele az anyagot. A görgők 5 mm magasan gurulnak a falon, így a glett vastagsága a legoptimálisabb az élvédő bedolgozásához.

A lapos glettelő fej csak felhordja a glettet az élvédő vagy bandázsszalag alá és nem elhúzza, lesimítja a glettet. A glettelő fej alkalmas a gipszkarton falak csavarfejeinek elglettelésére illetve az egymás melletti gipszkarton lapok glettel való hézag kitöltésére a bandázs szalagozás alá.

  • ANYAGA: Alumínium öntvény, sarkaiban 4 kerékkel a gyorsabb haladásért
  • MÉRETE: 100 mm széles

A görgőkkel ellátott, 10 cm széles glettelő fej tökéletes haladást biztosít a gipszkarton lapon. Ez a szélesség teljesen alkalmas a hazai és külföldi, 5 cm széles élvédők, bandázs szalagok aláglettelésre. Ez a kiegészítő is nagyon sokat segít, gyorsít a gipszkartonozás – élvédőzés, bandázs szalagozás folyamatoknál. Elhagyhatók a glettvas és spakli szerszámok.

Lapos glettelő fej: hogyan használjuk?

Ez a kiegészítő is a tubusra felpattintva használható. Nem kell már használni a régi glettvas és spakli párost. Tényleg csak egy mozdulat az egész. Nagyon egyszerű és tiszta vele a munka, nem kell megijedni tőle. A glettelő tubus és a lapos glettelő fej használati utasításai:

  1. Hígítsuk fel a vödrös glettet a kívánt sűrűségre, keverjük fel a keverőszárral!
  2. Szívjuk fel a glettet a glettelő tubussal!
  3. Pattintsuk fel a kiválasztott fejet, és már mehet is a glett felhordása az élvédő vagy a hézagerősítő szalag alá!
  4. Munka után takarítsuk ki a szerszámot! Többször szívjunk fel tiszta, langyos vizet a tubussal, majd nyomjuk ki. Ennyire egyszerű. Vegyszert nem kell használni!

Javasolt bandázsoló és hézagerősítő szalag típusok gipszkarton falra

KISZERELÉS: 25/50/75/150 méter

Nagyon erős szalag. A külföldi kollégák szinte csak ezzel vagy a FIBAFUSE üvegszálas szalaggal dolgoznak. Ez a szalag alkalmas a DELKO és a Bazooka bandázsoló szerszámokhoz is!

Használatakor ajánlott rövid időre betenni a tekercseket egy vödör vízbe, hogy picit átnyirkosodjon, így nem a glettől fogja elvenni a vizet (elég néhány perc). Nem tud felúposodni a szalag!

KISZERELÉS: 76,2 méter

Ez a szalag a legnépszerűbb a DELKO és a Bazooka bandázsoló szerszámokhoz. „Agyonveri” minőségben és erősségben a hazai vékony üvegszálas hézagerősítőket.

A gipszkarton lapoknál nagyon előnyösen használhatók az alumínium illetve üvegszál/műanyag kompozit anyagból készült élvédők a sarkok ideális kialakításához. Ezek az élvédők, bandázsszalagok a glett anyagba besimítva rögzíthetők, ezzel elkerülve a gipszkarton sarkok, élek sérülését. Az élvédők teljesen egyenes vonalvezetést biztosítanak!

A külső élekre használjunk alumínium élvédőt vagy papír/üvegszál kompozit élvédőket. Ilyen például a Strait-Flex élvédő család. Ezeket a szalagokat megvásárolhatja nálunk.

A glettelő tubushoz javasolt vödrös glettek

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!