Oldal kiválasztása

BAUMIT EXPERT vödrös glett

Baumit Expert vödrös glett

Ez egy krémes állagú, felkeverés és minimális higítás után azonnal használható vödrös kész glett.

Jó szívvel ajánljuk festő kollégáknak és otthoni felújítóknak, olyan férfiaknak akiknek megvan az érzéke a gletteléshez a BAUMIT EXPERT finiselő glettet Nem csak kivitelezőknek hanem egyéni vásárlóknak is tökéletes ez a glett.

A vödrös glettek száradó glettek, ellentétben a zsákos gipszekkel melyek kötő gipszek. A vödrös glettekkel akár 60-80 percig is lehet “vacakolni”. 

Ahogy a festők jellemzik. A Baumit Expert-et könnyű felhordani, vissza lehet nyúlni a glettbe. Ha van egy 60-80 cm-es OLEJNIK glett simítód akkor tükörsima falat lehet készíteni. A kiszáradás után, 120 – 160 – 180-as szemcseméretű csiszoló lappal ( ez közepes erősségű ) teljesen jó csiszolni. Kiszáradás után kikeményedik, nem porlik.

A BAUMIT vödrös gletteket felhordhatják a falra hagyományos módon spaklival, glettvassal, felhordhatják PROWALLZ glett felhordó hengerrel, WAGNER vagy más típusú  airless glettszóróval

A BAUMIT EXPERT vödrös glettek aktuális készletéről érdeklődjön a +36 30 958 2915 telefonszámon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

BAUMIT vödrös glett árak – jöhet akár 1 vödör glettért!
Termék neveHová használhatodKiszereléseBruttó ára
Baumit Finish MaxVastag glett20 kg5290 Ft
Baumit Finish ExpertFiniselésre20 kg5290 Ft
Baumit Finish SuperiorFiniselésre20 kg5290 Ft
Baumit FinishLight beágyazó glettBandász szalag beágyazásra, élvédőzésre18 kg6740 Ft
Baumit - EUR raklapraklapos vásárlás esetén - cserés raklap5855 Ft
Baumit Superior vödrös glett

BAUMIT EXPERT vödrös glett 

Beltéri felhasználásra kész glettanyag. Maximum 3 mm vastagon hordható fel repedésmentesen. Csak finiselni jó, hézagkitöltésre nem! Erre használja a Baumit FinishLight vagy Baumit FinishMax vödrös glettket. Ezekkel vastagon is glettelhet.

A Baumit FinishExpert egy kitűnő minőségű, extra finom kézi és gépi glettanyag, amely felhasználásra készen kapható. Könnyen feldolgozható, a fedőképessége kiváló, könnyen csiszolható.

Matt, extra finom felületet hoz létre, 0-2 mm-es vastagságban vihető fel bármilyen beltéri, fal alapfelületre. Cement, mész-cement, és gipszes vakolat alapfelületekre, valamint gipszkarton szerkezetek teljes felületére utolsó, Q4-es minőségben. Ez azt jelenzi, hogy teljes felületű glettelésre ajánlott. Akkor lesz tuti a fal!

Falon és mennyezeten egyaránt alkalmazható. Fehér színű lesz a kiszáradás után.

Glettelés vödrös, kész glettel. Ez egy álom! 

Két lehetőségünk van. Vagy csak a hibákat, repedéseket, foltokat glettelgetjük vagy telibe gletteljük a falat.

Az előbbit muszáj csinálni, az utóbbit meg nagyon ajánljuk.

Amikor telibe glettelünk egy falat az felér szinte egy festék réteggel. A Baumit Expert hófehérre szárad. Képzelje el amikor a teljes fal glettelése  után teljesen fehér a fal. Jöhet a csiszolás, ha kell, festő szóval jöhet egy kis flekkelés – utójavítás. Ez az amikor csak spaklival, glettvassal a kisebb hibákat még kijavítjuk.

A Baumit FinishExpert egy száradó glett. Van ideje felhordani spaklival, glettvassal vagy gettelő hengerrel vagy ha bátor és bérel egy glettszórót akkor azzal. A glettszórót azért csak profi festőknek ajánljuk.

 

Gipszkarton falak glettelése bandázsolása
Egy kis segítség a glettelés előtt.

A falfelület előkészítése

Mielőtt a termékkel dolgozni kezdene, alaposan vizsgálja meg az alapfelületet. Az alap legyen mentes a portól, kosztól, fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól és leválasztószerektől. Fontos a jó teherbírása, és hogy a felületet ne gyengítsék laza részek. Víztaszító felületen ne használja.

A termék a következő felületeken használható sikerrel:

  • cement, mész-cement és gipszes vakolatok
  • gipszblokk falazóelemek
  • gipszkarton szerkezetek
  • jó minőségű betonfelületek
  • előregyártott betonelemek
  • dörzsölt kialakítású belső vakolatok

A munka megkezdése előtt tisztítsa meg a felületet, távolítson el minden szennyeződést, vagy oldószermaradványt. Szabaduljon meg a nagyobb egyenetlenségektől vagy puha, laza részektől egyaránt. Ha esetleg a felületen találhatóak hézagok, nyílások, vagy nagyobb repedések, azokat speciális hézagtömítő anyaggal kell fetölteni, ilyen például a Baumit FinoFill, vagy a Baumit FinishMax.

Ha friss vakolatra akarja felvinni a terméket, mindenképpen várja meg annak a teljes várakozási idejét.

Szerszámok Baumit finiselő vödrös glettekhez

A BAUMIT vödrös gletteket felhordhatjuk, elsimíthatjuk a következő szerszámokkal.

Spakli és glettvas, glett felhordó hengerek, Olejnik kétkezes glett simító. 

A képekre kattintva átlépnek a szerszám oldalra ahol bővebb leírásokat, ajánlásokat talál. 

Mindegyik szerszám készleten van nálunk. Bármi kérdése van a szerszámokkal, glettekkel kapcsolatban akkor hívjon fel és segítünk. 06309582915

 

Glettelő spaklik
NELA Gold Edition flexibilis glettvasak
22 cm-es glettelő henger
Glett felhordó sarok szivacshenger
OLEJNIK glett simító
MIRKA kézi falcsiszoló
Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: Berdó Ipari Park II, Nagytarcsa
GPS koordináták: 47.514404, 19.274668 Nagyon fontos! Nincs még utca címünk mert ez egy új építésű csarnok együttes. Álljon meg Nagytarcsán az Asbóth Oszkár utca elején ( Dembel MotorHomes  raktár ) és hívjon fel. 1 perc alatt bevzetem a raktárunkba. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!