glettelő henger

10 cm széles PROWALLZ glettelő henger – nem csak festőknek hanem otthoni, kisebb munkára is tökéletes!! 

A 10 cm széles glettelő henger vagy más néven glett glett felhordó henger készleten vannak, azonnal megvásárolhatók vagy postázzuk. Glettelő hengerek készletéről érdeklődjön telefonon –  +36 30 958 2915  vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

A 23 és 10 cm széles glettelő hengerekről, munka közben, már készült 2 hazai videó is! Sok köszönet a kollégának!

A videót megtekinthetik a youtube csatornánkon. https://www.youtube.com/watch?v=NfCI7LirMGs&ab_channel=Luk%C3%A1cs%C3%81ron

PROWALLZ glettelő henger árak

NévMéretBruttó ár
PROWALLZ glettelő henger - vastag szőrű - kézi nyéllel25 cm5130 Ft
PROWALLZ glettelő henger fej25 cm3860 Ft
PROWALLZ glettelő henger - vastag szőrű - kézi nyéllel23 cm4550 Ft
PROWALLZ glettelő henger fej23 cm3700 Ft
PROWALLZ kicsi glettelő henger - kézi nyéllel10 cm-es2900 Ft
PROWALLZ kicsi glettelő henger fej10 cm2300 Ft
Teleszkópos nyél - PROWALLZ glettelő hengerhez2 x 1.0 méter1886 Ft
Pentrilo glettelő henger kézi nyéllel22 cm-es4200 Ft
Pentrilo glettelő henger kézi nyéllel11 cm-es3100 Ft

Glettelő henger 10 – 23 – 25  cm szélességben kapható  

A PROWALLZ glettelő henger vagy glett felhordó henger por alakú gipszekkel illetve vödrös glettekkel is használható. Fogantyúja műanyagból készült, alakja ergonomikus.

Használható teleszkópos nyél segítségével az oldalfalakra és mennyezetekre történő glett felvitelre és a sarkokba is.

A kisebb méretű, 10 cm széles glettelő henger nagyon megkönnyíti a sarkok kiglettelését. Belemártod a glettbe és egyszerűen felviszed a sarkok jobb és bal oldalára. A 10 cm szélesség bőven elég a hézegerősítő szalag beágyazásához és elgletteléséhez. Pikk – pakk megvan a sarok.

A 23 és 25 cm széles glett felhordó henger, igazán az osztott, kisebb felületeken él. Akkor használják a festő kollégák amikor nem akarnak glettszóró gépet használni, bepiszkítani, viszont gyorsan akarnak haladni a gletteléssel.

 

23 – 25  cm-es nagyobb, glettelő henger

A 22 cm széles glettelő henger anyagfelvevő képessége kb 18-20 mm-es felületi réteg vastagságot tesz lehetővé. ami akár 1-1,5  kilogramm glettanyag egyidejű felvitelét biztosítja minden alkalommal. A felvinni szándékozott glett mennyisége így könnyen szabályozható mind a “telibe gletteléshez” mind a bandázsolshoz.

A glett felhordása után az OLEJNIK glett lehúzóval vagy kétkezes lepkével 1. osztályú minőségben elsimíthatjuk a glettet és tükörsima falat készíthetünk. A glett lehúzók segítségével a munkaidő legalább 50%-ban csökkenthető.

10 cm széles glettelő henger

Kicsi de kihagyhatatlan ez a 10 cm-es henger!

A gyakorlatban ez a kisebb, 10 cm-es glettelő fej a sarkokban és a gipszkarton táblák találkozásánál használható nagyon jól.

A 10 cm szélesség pont elég ahhoz, hogy a hazai, 5 cm-es bandázs szalagjainkat bele tudjuk ágyazni.

A glett mennyisége amit a kis henger felhord szintén elégséges az elgletteléshez, lesimításhoz is.

 

Glettelő henger kézi nyél

Teljesen egyszerű, álltalános festő henger nyél. Annyira azonban figyeljenek, ha van otthon  nyelük, hogy a rúd 8 mm átmérőjű legyen! A 6 – 7 mm-es festő nyelek nem jók a glettelő hengerünkhöz. Mi éppen ezért úgymond szettként, a hengert a kézi nyéllel kínáljuk  Önöknek, higy ne kelljen festékboltokba rohangálniuk!

A glettelő henger glettel teli súlya akár 1,5 kg is lehet, így fontos, hogy a kézi nyél kompatibilis legyen a glett felhordó hengerrel.

Teleszkópos nyél

A PROWALLZ hengerekhez tartozó teleszkópos hosszabbító nyél lehetővé teszi a glettelő hengerek mennyezeten és az oldalfalakon a történő glett felhordást.

A nyél adaptere speciálisan a hengerhez van kifejlesztve, hogy a glettelő henger ne forduljon el a nyélről munka közben.

Gondoljunk bele, hogy amikor a hengert belemártjuk a glettbe akkor annak a súlya, 1 – 1,5 kg is lehet! Kell a biztonság a nyélhez is.

Hosszúság: 2 X 0.7 méter

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ: 7 - 16-ig 

Áruházunk címe: 2119 Pécel Határ utca 3 HJ Investment ipari park 3-as kapu.

A GPS sokszor rossz helyre navigál, ezért egy kis segítség. Ahogy lejött a O-ás útról, 50 méter múlva már Pécelen van. A Pécel tábla előtt az első utca jobbra. Ez az utca Pécel első utcája. Jöjjön az úton és Önnek balra lesznek a telephelyi bejárók. A 3-as kapunál megérkezett. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!