Oldal kiválasztása

GIPSZKARTON ÉLVÉDŐK

GIPSZKARTON élvédők

A gipszkartonozás mint szárazépítszet mára már nagyon elterjedt. A gipszkarton élvédők nagyon fontosak, hogy erős masszív élvédelmet biztosítsunk. nem történhet meg az, hogy a gyerek mondjuk a gurulós porszívó „rángatásával” leverje a sarkot és maradandó alak károsodást okozzon a gipszkarton sarkon. 

A PROWALLZ áruház csak erős gipszkarton élvédőket forgalmaz. 

Az amerikai STRAITFLEX tekercses, kompozit betétes gipszkarton élvédő a legjobb minőségű, legerősebb gipszkarton élvédő család. A gipszkarton fal élek – sarkok és a tetőterek megmentője!

CSAK BEÁGYAZÓ GLETTBE TEDD BELE!! Nem jó neki a vödrös finselő vagy a zsákos kötő gipsz!

Használd a BAUMIT FinishLight vagy KNAUF Fill&Finish beágyazó gletteket.

A finiselő glett gyenge glett beágyazáshoz míg a zsákos gipszek ridegek, törékenyek, nagyon gyorsan kötnek.   

A Straitflex élvédő nem olcsó élvédő de veri az összes hazai gipszkarton élvédőt, erőben, minőségben! Vastagabb élvédő család de mégis kevesebbszer kell glettelni mint az alumínium élvédőt. Soha nem reped ki ha beágyazó glettbe teszed és a surlófényben teljesen homogén lesz a fallal.  

A Strait-Flex erős gipszkarton élvédők készleten vannak vagy néhány nap alatt érkezik be raktárunkba. Az élvédők aktuális készletéről érdeklődjön telefonon a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

A StraitFlex kompozit betétes, üvegszállal erősített gipszkarton élvédő nagyon erős élvédők. Gipszkarton fal külső élek, belső sarkok, boltívek élvédője.

30 méteres tekercsekben kapható. Igen, tekercsben, de élvédő! Egy erős kompozit betét van a belsejében. „Agyonveri” az összes régi – hagyományos hazai alumínium élvédőt.

Ez egy más világ! Nekünk régi szakiknak is egy döbbenet. Olyan sarkokat csinálunk ezzel az élvédővel amit eddig ne tudtunk!

Kevesebb munkaidővel és energiával tökéletes gipszkarton sarkokat tudunk készíteni. 

Ennél a tekercses élvédőnél nincsen olyan, hogy lehulló darab, mint az alu élvédőnél volt évtizedekig. Itt pontos éretet vágok le az élvédőből és azt  darabból teszem be. Ez is egy csoda.

Ez az élvédő javítható ha nagy erőhatás éri. A lap alján van egy teszt videónk. Nézze meg, ahogy kalapáccsal verem a sarkot!!!!

Tuff-Tape erős bandázsszalag gipszkartonozáshoz

Medium. Ez már élvédő! Gipszkarton falhoz.

Original. Ez is élvédő! Gipszkarton falhoz.

Mid-Flex 250 – 300. Kompozit betétes élvédő. A Rolls Royce! 

StraitFlex erős gipszkarton élvédők – árak

típusvastagság/szélességhosszúságBruttó ár/tekercs
TUFF-TAPE - ő még "csak" szalag!0.36 mm/57 mm10 fm4445 Ft
TUFF-TAPE - ő még "csak" szalag0.36 mm/57 mm30 fm10.541 Ft
MEDIUM - élvédő betét nélkül0.49 mm/57 mm10 fm5700 Ft
MEDIUM - élvédő betét nélkül0.49 mm/57 mm30 fm16.427 Ft
ORIGINAL - élvédő betét nélkül0.53 mm/61 mm10 fm6223 Ft
ORIGINAL - élvédő betét nélkül0.53 mm/61 mm30 fm17.216 Ft
UNO-BEAD - élvédő betét nélkül0.65 mm/57 mm30 fm16.510 Ft
MID-FLEX GOLD kompozit betétes élvédő1 mm/64 mm30 fm18.669 Ft
MID-FLEX 300 kompozit betétes élvédő1 mm/76 mm30 fm19.749 Ft
PERFECT 90° belső sarkok élképzője5,24 cm széles30 fm15.875 Ft
ARCH-FLEX - íves élvédő0.9 mm/87 mm15 fm15.100 Ft
L-Bead - lábazati élvédő6 cm x 1,25 cm-es hajtás30. 5 fm16.544 Ft
EDGE-TAPEKarton beton - karton ablak záráshoz30 fm20.311 Ft

Erős gipszkarton élvédő és bandázs szalag gipszkarton falakhoz

Megpróbálom leírni a StraitFlex élvédőket. Ez egy bitang erős kompozit élvédő amit PVC szálakkal erősítettek meg. Háromféle vastagságban kapható!

Az élvédő belső oldalán az erős és vastag üvegszálak kitapinthatóak, érezhetőek, mint egy polip. Ezek “kapaszkodnak” a glettbe és a falba. Az élvédő másik előnye lehet, hogy két széle gyárilag perforált, lyukacsos, hogy kevesebb glettanyagot vegyen fel, ugyanakkor jobban kapaszkodjon a falhoz.

Ami még fontos lehet, hogy az élvédő közepén végigfut egy gyári perforáció, törés, ami segít a belső sarkok és külső élek illesztéséhez. Én azt látom, hogy ami nálunk két anyagból kapható, azt itt egyben összerakták.

Erős gipszkarton élvédő

A StratFlex gipszkarton élvédők kiválthatják a vékony és gyenge alumínium élvédőket. Itt sok munkaidőt és energiát lehet megtakarítani. Drágább élvédők de kevesebb munkaidőt és energiát kell bele tenni a munkába. Visszahozza az árát, de ami ég fontosabb, hogy tökéletes sakokat, éleket fog kapni!!

A StraitFlex erős élvédők kiváltják a hazai gyengébb alumínium élvédőket

Lyukacsos szerkezetű a papírja, és a belső oldalán “szőrős”, üvegszálas szálas, így optimálisan kapaszkodik a sarkokhoz, élekhez, a gipszkarton összeeresztésekhez. Közepén kikönnyített, így nagyon egyszerű a sarkokba, élekbe beilleszteni.

Erős papír és üvegszál keverékéből készülnek, jobban számíthatnak rájuk kirepedés ellen. A hazai üvegszövet szalagok vékonyak, és hamar kirepedhetnek. Már nem tudják követni a megnövekedett teljesítményeket és minőséget.

A Strait-Flex gipszkarton bandázsoló szalagokra és élvédőkre számíthatnak.

StraitFlex Medium. Tekercses, erős élvédő. Gipszkarton fal belső és külső sarkokhoz.

A gipszkarton táblák illesztéseinek, belső sarkainak megerősítésére, a korábban használt öntapadós üvegtextil vagy papírszalagok kiváltására szolgál. Ideális a gipszkarton lapok illesztéseinek megerősítésére, az élek, síkok kialakítására. Szerkezeténél fogva erősebb, alkalmas az átlagosnál nagyobb hézagok kitöltésére.

A Medium szalag nedves környezetben is megőrzi tulajdonságait, ezáltal nyugodtan használhatja nedves, nyírkos, párás helyeken, fürdőszobákban vagy a konyhákban is.

VASTAGSÁG: 0,49 mm
SZÉLESSÉG: 57 mm
HOSSZÚSÁG: 10/20/30 m

Strait-Flex Original erős gipszakarton fal élvédő. Külső és belső sarkokhoz.

ORIGINAL élvédő. Ez még kompozit betét nélküli de méretre vágva és derékszögbe hajtva egy merev élvédőt kapunk.

Ideális a gipszkarton táblák derékszögű vagy attól eltérő külső éleinek és belső sarkainak kialakításához is, pl. padlásokon vagy tetőtérben. Ideális a a gipszkarton táblák illesztéseinek megerősítésére, a külső és belső élek kialakítására. Erős szerkezetű élvédő, alkalmas az átlagosnál nagyobb gipszkarton hézagok átfedésére is.

Az Original gipszkarton élvédő nedves környezetben, mint pl. fürdőszoba, konyha is alkalmazható.

VASTAGSÁG: 0,53 mm
SZÉLESSÉG: 61 mm
HOSSZÚSÁG: 10/20/30 m

Strait-Flex Mid-Flex flexible corner bead. Kompozitbetétes élvédő.

A CSÚCSRAGADOZÓ!

A Mid-Flex 250 és Mid-Flex 300 kompozit betétes élvédők adatai.

VASTAGSÁG: 1 mm
SZÉLESSÉG: 64 mm
HOSSZÚSÁG: 30 m

FULL PRÉMIUM ÉLVÉDŐ!

Szlengesen ez az élvédő mindet visz, „agyonveri” a hagyományos élvédőket.

Tekercses így pontos méretet vághat, nincs lehulló, kidobott anyag. Sokkal szélesebb mint az alumínium élvédő. Van benne egy kompozit betét ami erőhatás – ütés esetén úgymond visszarúg. Nem szakad le róla a teljes glett és festék rétegrend mint a fém élvédőknél. Javítható. További előnye, hogy minimum 1, ha nem 2 művelettel kevesebb kell a kész sarok elkészítéséhez. A beágyazáskor azonnal ráhúzunk egy glett réteget kívülre.

Egyszeri  finiseléssel kész sarkot lehet csinálni.

Nem csak külső élek élvédelmére használható hanem belső sarkokban és tetőterekben nyitott szögeknél, térdfalaknál is.

 

Strait-Flex Arch-Flex erős, speciális íves élvédő boltívek készítéséhez

Arch-Flex 333 íves élvédő a gipszkartonból kialakított ívekre és boltozatokra használható.

Tépd le a perforált széleket, vágd méretre a szalagot és beágyazó glettel tedd be az ívre. Tökéletesen leköveti az ívet! Nyeklik – nyaklik a kezedben. Ezt az élvédőt azonnal finiselheted!

Tökéletesen leköveti a kialakított ívet! Gyönyörű élképzést, elglettelést tudunk ezután csinálni. Festés után élmény lesz ránézni a felületre!

Könnyű alkalmazás, nem kell kapcsozni! Felhordjuk a beágyazó glettet vastagon a falra és beágyazzuk/belenyomjuk az élvédőt. A kinyomot plussz glettet ráhúzzuk a tettejére és kész is vagyunk. Következő nap mehet rá a következő réteg glett.

VASTAGSÁG: 0,90 mm
SZÉLESSÉG: 87 mm
HOSSZÚSÁG: 15 m

A Staritflex gipszkarton élvédőket a KNAUF Fill&Finish vagy Baumit FinishLight vödrös beágyazó glettel való beágyazás, száradás után képtelen vagyok leszedni, lekaparni a kartonról. Nagyon erős kapcsolatot jön létre a Fill&Finish glett és az kopozit betétes élvédők között. Szinte homogén lesz. Nagyon erős glettek!

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!