Oldal kiválasztása

FIBAFUSE BANDÁZSOLÓ SZALAG

FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz

A FIBAFUSE egy innovatív papírmentes gipszkarton hézagerősítő szalag, amelyet professzionális szakembereknek, azaz a festőknek, gipszkartonosoknak és otthoni felújítók számára terveztek.

A FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag készletről érdeklődjön a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

Ezt látniuk kell!

FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag – gyűrésteszt. Én mint szakember azt látom és érzem hogy „agyonveri” az összes hazai üvegszálas szalagot a FIBAFUSE. 

Egy másik szakmai kultúrából érkezett ez az erős szalag. Nyomokban sem hasonlít semmilyen magyar szalaghoz.

Ezt az erős szalagot kint már berakják a bandázsoló szerszámokkal a sarkokba. Tehát átfedéssel behajtják a sarkokba így nem lesz többet semmilyen „irányított” repedés!   

FIBAFUSE erős, üvegszálas hézagerősítő szalag árak
Termék neveMéreteBruttó ár/tekercs
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő25 m x 5 cm813 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő50 m x 5 cm1627 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő75 m x 5 cm3048 Ft
PROWALLZ MP50 hálóerősített üvegszálas szalag75 m x 5 cm3937 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas háló15,5 cm x 30 m3420 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas fátyol tapéta92 cm x 30 m8445 Ft
FIBAFUSE erős üvegszálas hézagerősítő76,2 m x 5 cm3810 Ft
FIBAFUSE MAX hálóerősített üvegszálas szalag76,2 m x 5,2 cm5461 Ft

FIBAFUSE: a papírmentes, üvegszálas bandázsoló – hézagerősítő szalag

A FIBAFUSE teljesen papír mentes gipszkarton szalag, a papírszalag alternatívája. A FIBAFUSE üvegszálas gipszkarton szalag ideális magas páratartalmú, vizes helyiségekbe, mint például a fürdőszobák, mert papír nélkül, csak üvegszálból készült az anyaga. Gipszkarton rendszerekhez, ahol magas a páratartalom és a nedvességtartalom, csak a FIBAFUSE szalagot javasoljuk.

HOSSZ: 76,2 m
SZÉLESSÉG: 52 mm

FIBAFUSE és DELKO a legjobb barátok!

Kezdjük egy remek videóval. Itt a kolléga a DELKO ZUNDER bandázsoló szerszámmal viszi fel a gipszkarton falra a FIBAFUSE bandázs szalagot. A DELKO Zünder és a FIBAFUSE nagyon jó páros. A DELKO bandázsolókat is készleten tartjuk mindig.

Lényeges és gyakorlatias gondolatok a FIBAFUSE üvegszálas bandázs szalagról

  1. A FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag sokkal erősebb mint a hazai üvegszálas szalagok. Nagyon nagy a különbség tényleg!
  2. Míg a hazai szalagok mindössze 20-25 méteresek, addig a FIBAFUSE szalag 76,2 méteres. Nem mindegy, hogy 20 méterenként meg kell állni a munkával és szalagot kell cserélni.
  3. Ezt a szalag kompatibilis a DELKO bandázsolókkal illetve a LEVEL5  bazooka bandázsolóval is. Nem mindegy, hogy csak kézzel–lábbal vagy kéziszerszámokkal is használható! Nagyon sok időt és energiát tudunk megtakarítani így.
  4. 76% -kal erősebb kötést hoz létre, mint a papír bandázs szalag.
A FIBAFUSE üvegszálas hézagolószalag használata gipszkarton falhoz

A FibaFuse üvegszálas hézagerősítő szalag könnyen vágható, gyűrődésmentesen be tudjuk ágyazni a glettbe, így nagyon gyorsan és könnyen be tudjuk tenni a gipszkarton fal sarkokba, a gipszkarton lapok találkozására.

DELKO bandázsolóval, LEVEL5 bazooka bandázsolóval még gyorsabban ki tudjuk bandázsolni a gipszkarton falakat.

A FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz 76,2 méteres hosszúságban és 52 mm szélességben kapható. A szélessége miatt nem csak a teli lapok, összeeresztések kiszalagozására alkalmas, hanem be lehet hajtani a sarkokba is, elég átfedést ad a gipszkarton lapokra.

A FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag jellemzői
  • Nyílt szálszerkezetű. A glettbe való beágyazáskor ez a szalag úgymond teljesen átázik, így erősebb kötést biztosít a glettel a gipszkarton falhoz, mint a papírszalagok.
  • A FIBAFUSE hézagerősítő szalag penészálló, mivel teljesen papírmentes: fokozott penészvédelem a biztonságosabb környezet érdekében.
  • A FIBAFUSE szalag szálszerkezete olyan erős, hogy a DELKO és BAZUKA bandázsolókkal a sarkokba is be lehet gyűrődés mentesen tenni. Át lehet hajtani a gipszkarton lap sarkokban, így ezzel az átfedéssel kihagyhatjuk végre a “a jó magyar szokást, a “szilózást”!
  • Sima felületet ad, mivel teljesen ”átázik” a glettől, ezzel kiküszöböli a papírszalaggal kialakulható hólyagokat és buborékokat.
  • A FibaFuse gipszkarton szalagot világszerte üvegszálas szalagnak nevezik.
FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag
Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!