FIBAFUSE BANDÁZSOLÓ SZALAG

FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz

A FIBAFUSE egy innovatív papírmentes gipszkarton hézagerősítő szalag, amelyet professzionális szakembereknek, azaz a festőknek, gipszkartonosoknak és otthoni felújítók számára terveztek.

A FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag készletről érdeklődjön a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

Ezt látniuk kell!

FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag – gyűrésteszt. Én mint szakember azt látom és érzem hogy “agyonveri” az összes hazai üvegszálas szalagot a FIBAFUSE. 

Egy másik szakmai kultúrából érkezett ez az erős szalag. Nyomokban sem hasonlít semmilyen magyar szalaghoz.

Ezt az erős szalagot kint már berakják a bandázsoló szerszámokkal a sarkokba. Tehát átfedéssel behajtják a sarkokba így nem lesz többet semmilyen “irányított” repedés!   

FIBAFUSE: a papírmentes, üvegszálas bandázsoló – hézagerősítő szalag

A FIBAFUSE teljesen papír mentes gipszkarton szalag, a papírszalag alternatívája. A FIBAFUSE üvegszálas gipszkarton szalag ideális magas páratartalmú, vizes helyiségekbe, mint például a fürdőszobák, mert papír nélkül, csak üvegszálból készült az anyaga. Gipszkarton rendszerekhez, ahol magas a páratartalom és a nedvességtartalom, csak a FIBAFUSE szalagot javasoljuk.

HOSSZ: 76,2 m
SZÉLESSÉG: 52 mm

FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag ára

Bruttó 2776 Ft / tekercs

FIBAFUSE és DELKO a legjobb barátok!

Kezdjük egy remek videóval. Itt a kolléga a DELKO ZUNDER bandázsoló szerszámmal viszi fel a gipszkarton falra a FIBAFUSE bandázs szalagot. A DELKO Zünder és a FIBAFUSE nagyon jó páros. A DELKO bandázsolókat is készleten tartjuk mindig.

Lényeges és gyakorlatias gondolatok a FIBAFUSE üvegszálas bandázsszalagról

  1. A FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag sokkal erősebb mint a hazai üvegszálas szalagok. Nagyon nagy a különbség tényleg!
  2. Míg a hazai szalagok mindössze 20-25 méteresek, addig a FIBAFUSE szalag 76,2 méteres. Nem mindegy, hogy 20 méterenként meg kell állni a munkával és szalagot kell cserélni.
  3. Ezt a szalag kompatibilis a DELKO bandázsolókkal illetve a LEVEL5  bazooka bandázsolóval is. Nem mindegy, hogy csak kézzel–lábbal vagy kéziszerszámokkal is használható! Nagyon sok időt és energiát tudunk megtakarítani így.
  4. 76% -kal erősebb kötést hoz létre, mint a papír bandázs szalag.
Hézagerősítő – bandázsoló szalag árak
Termék neveMéreteBruttó ár/tekercs
Papír bandázs szalag150 fm2770 Ft
Papír bandázs szalag75 fm1420 Ft
FIBAFUSE - erős üvegszálas hézagerősítő76,2 fm2880 Ft
FIBAFUSE MAX - hálóval erősített üvegszálas hézagerősítő76,2 fm3550 Ft
A FIBAFUSE üvegszálas hézagolószalag használata gipszkarton falhoz

A FibaFuse üvegszálas hézagerősítő szalag könnyen vágható, gyűrődésmentesen be tudjuk ágyazni a glettbe, így nagyon gyorsan és könnyen be tudjuk tenni a gipszkarton fal sarkokba, a gipszkarton lapok találkozására.

DELKO bandázsolóval, LEVEL5 bazooka bandázsolóval még gyorsabban ki tudjuk bandázsolni a gipszkarton falakat.

A FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz 76,2 méteres hosszúságban és 52 mm szélességben kapható. A szélessége miatt nem csak a teli lapok, összeeresztések kiszalagozására alkalmas, hanem be lehet hajtani a sarkokba is, elég átfedést ad a gipszkarton lapokra.

A FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag jellemzői
  • Nyílt szálszerkezetű. A glettbe való beágyazáskor ez a szalag úgymond teljesen átázik, így erősebb kötést biztosít a glettel a gipszkarton falhoz, mint a papírszalagok.
  • A FIBAFUSE hézagerősítő szalag penészálló, mivel teljesen papírmentes: fokozott penészvédelem a biztonságosabb környezet érdekében.
  • A FIBAFUSE szalag közepe könnyített, hogy a sarkokba is be lehessen gyűrődés mentesen tenni. Át lehet hajtani a gipszkarton lap sarkokban, így ezzel az átfedéssel kihagyhatjuk végre a “a jó magyar szokást, a “szilózást”!
  • Sima felületet ad, mivel teljesen ”átázik” a glettől, ezzel kiküszöböli a papírszalaggal kialakulható hólyagokat és buborékokat.
  • A FibaFuse gipszkarton szalagot világszerte üvegszálas szalagnak nevezik.
FIBAFUSE üvegszálas hézagerősítő szalag

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!