Oldal kiválasztása

Glettelő fej külső sarokba

WALL-TOP glettelő fej külső sarokba a glett kinyomó tubusra

WALL-TOP szerszámok kizárólagos  magyarországi forgalmazója a PROWALLZ Kft

Glettelő fej külső sarokba. Aktuális készletéről és a vásárlás menetéről érdeklődjön telefonon a +36 30 958 2915 számon vagy e-mailben az info@prowallz.hu címen. Ezeket a szerszámokat készleten tartjuk. A WALL-TOP festő szerszámok átvehetők a péceli irodánkban, vagy küldjük futárral.

Glettelő tubus, lapos glettelő fej, sarok glettelő fej árak

Szerszám neveMire használhatóBruttó ár
Glett kinyomó tubusGlett kinyomására51.800 Ft
Teflon glettelő fej belső sarokbaGlett felvitele külső sarokba27.400 Ft
Teflon glettelő fej külső élekreGlett felvitele belső sarokba27.400 Ft
Lapos glettelő fej - görgősGlett felvitele bandázs szalag alá és csavarfej glettelésre35.300 Ft

Könnyű és tartós: kitűnő műanyagból készült, teflon bevonatú glettelő fej külső sarokba

A sarkok és élek élvédőzése nagyon fontos, ha erős, kirepedésmentes sarkokat és éleket szeretnénk. Vannak a belső sarkok és a külső élek. Mindkettőre élvédőt vagy bandázs szalagot kell rakni mind a repedések és az élvédelem végett.

Gipszkarton falak élvédőzése, bandázsolása előtt az élvédők alatti glett felhordására alkalmas ez a teflon glettelő fej. A 90°-os külső sarok (pozitív sarok) glettelésére alkalmas.

  • ANYAGA: teflon bevonatú, kitűnő műanyag
  • MÉRETE: 55 x 55 mm
A WALL-TOP  Glettelő fejekről néhány fontosabb tudnivaló.

Bordázott fej. A borda mélysége 5 mm. Ez azt jelenti, hogy ebbe az anyagvastagságba tehetjük bele az élvédőt vagy a bandázsszalagot. Ez a bordázat bőven elegendő, hogy a beágyazáshoz elég legyen a glett vastagság is. Szépen el lehet húzni a beágyazott hézagerősítő szalagokat.

Ez a glettelő fej a glettelő tubusra felpattintva alkalmas a gipszkarton lapok találkozásainak és a csavarfejeknek a glettelésére. Nem kell már használni a glettvas és spakli párost. Tényleg egy mozdulat az egész. A vödrös glettet hígítsuk fel a kívánt sűrűségre, keverjük fel a keverőszárral. Ha megvagyunk akkor szívjuk fel a glettelő tubussal, tegyük fel a belső vagy külső glettelő fejet és már mehet is a sarkok glettel való kitöltése majd a sarok élvédő beágyazása.

Amennyiben alumínium élvédőt használ, a külső sarkok védelmére az alá is felhordhatja a glettet ezzel a glett felhordó fejjel.

A gipszkarton fal sarkok, élek védelmének két legfontosabb művelete

A sarkok és élek élvédőzése nagyon fontos, ha erős, kirepedésmentes sarkokat, éleket szeretnénk. Vannak a belső sarkok és a külső élek. Mindkettőre élvédőt vagy bandázs szalagot kell rakni mind a repedések és az élvédelem végett.

  • Az élvédőzés, bandázsolás előtt gletteljük ki a tubussal és a megfelelő fejjel a hézagokat mind a belső sarkoknál, mind a külső éleknél.
  • Belső sarkokra használjunk papír hézagerősítő bandázsszalagot vagy FIBAFUSE üvegszállal erősített bandázsszalagot. Ezek a bandázs szalagok behajthatók a sarokba így, az átfedése miatt az nem tud kirepedni. A belső sarkoknál a szalagot meghajtva átfedéssel tegyük fel. A sarok görgővel nyomjuk be a szalagot, majd a glett lehúzóval húzzuk le a felesleges glettet a szalagról.

Javasolt bandázsoló és hézagerősítő szalag típusok gipszkarton falra

KISZERELÉS: 25/50/75/150 méter

Nagyon erős szalag. A külföldi kollégák szinte csak ezzel vagy a FIBAFUSE üvegszálas szalaggal dolgoznak. Ez a szalag alkalmas a DELKO és a Bazooka bandázsoló szerszámokhoz is!

Használatakor ajánlott rövid időre betenni a tekercseket egy vödör vízbe, hogy picit átnyirkosodjon, így nem a glettől fogja elvenni a vizet (elég néhány perc). Nem tud felpúposodni a szalag!

KISZERELÉS: 76,2 méter

Ez a szalag a legnépszerűbb a DELKO és a Bazooka bandázsoló szerszámokhoz. „Agyonveri” minőségben és erősségben a hazai vékony üvegszálas hézagerősítőket.

A gipszkarton lapoknál nagyon előnyösen használhatók az alumínium illetve üvegszál/műanyag kompozit anyagból készült élvédők a sarkok ideális kialakításához. Ezek az élvédők, bandázsszalagok a glett anyagba besimítva rögzíthetők, ezzel elkerülve a gipszkarton sarkok, élek sérülését. Az élvédők teljesen egyenes vonalvezetést biztosítanak!

A külső élekre használjunk alumínium élvédőt vagy papír/üvegszál kompozit élvédőket. Ilyen például a Strait-Flex élvédő család. Ezeket a szalagokat megvásárolhatja nálunk.

A glettelő tubushoz javasolt vödrös glettek

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!