Glettelő henger 23 cm

GLETTELŐ henger 23 cm

PROWALLZ glettelő henger 23 cm széles. Minden henger 18 vagy 22 cm-es. Mi kicsit szélesebbet készíttettünk illetve tömöttebb a szőre a PROWALLZ glettelő hengerünknek. Több glettet tudunk vele felhordani mint a többivel. 

Nagyon él az osztottabb falfelületeken. Ahol nem érdemes beindítani az airless glettszórót gépet, ott van a helye a glett felhordó hengernek. Mindig készleten tartjuk. Személyesen is megvásárolható a péceli telephelyünkön vagy futárral 2 nap alatt megküldjük Önnek. Készletről érdeklődjön telefonon vagy küldjön üzenetet ITT és intézzük a szállítást.

 

23 cm-es glett felhordó henger

Fontosabb tulajdonságai.

  • Kb 15 – 20 mm hosszú a szőre.
  • Ezzel a hosszúsággal 1,5 – 2 kg glettanyagot vesz fel egy mártással
  • A szőre teljesen más anyagból készül mint egy festő hengeré, ezért a kimosása nagyon könnyű. Átszalad a szálai között a víz és nagyon gyorsan tisztára mosható.
  • A felvett glettet remekül megtartja, nem csöpög, nem folyik ki az anyag a szőre közül.
  • Kézi nyéllel és teleszkópos nyéllel is használható.

PROWALLZ glettelő henger használható kézi nyéllel vagy teleszkópos nyéllel. A glettelő henger ugyanúgy csatlakozik a nyélhez mint a festő hengereknél. A kézi nyél és a teleszkópos nyél azonos gyártótól van, ezért glettelő henger nem tud elfordulni a nyélről munka közben. Gondoljunk bele, hogy amikor a hengert belemártjuk a glettbe akkor annak a súlya, 1,5 – 2 kg is lehet! Kell a biztonság a nyélhez is.

A teleszkópos nyél hosszúsága: 2 X 1 méter

Glettelő henger fej és teleszkópos nyél árak

NévMéretBruttó ár
PROWALLZ glettelő henger - vastag szőrű - kézi nyéllel23 cm5430 Ft
PROWALLZ glettelő henger fej23 cm4600 Ft
PROWALLZ glettelő henger - vastag szőrű - kézi nyéllel25 cm5900 Ft
PROWALLZ glettelő henger fej25 cm4880 Ft
PROWALLZ kicsi glettelő henger - kézi nyéllel10 cm-es3970 Ft
PROWALLZ kicsi glettelő henger fej10 cm2830 Ft
Teleszkópos nyél - PROWALLZ glettelő hengerhez2 x 1.0 méter1760 Ft

Spóroljon értékes munkaórákat a glettelésen! A glett felhordása után jöhet a glett lehúzása

Az OLEJNIK glettlehúzó szerszám a vakolt felületek illetve a gipszkarton lapok vödrös, kész glettanyaggal vagy a hagyományos, zsákos gipszekből készített glettekkel történő simításához nyújt nagy segítséget.

A hagyományos spakli glettvas szerszámokkal való glett lehúzáshoz képest órákat lehet spórolni az Olejnik lepkékkel! A glettelés minősége pedig fényévekkel jobb lesz. Tökéletesen sima felületeket lehet készíteni. 

Használjon Knauf vödrös gletteket és zsákos gipszeket!

A PROWALLZ glettelő hengerek a vakolt felületek illetve a gipszkarton lapok vödrös, kész glettekkel vagy a hagyományos, zsákos gipszekből készített glettekkel történő gletteléshez nyújt nagy segítséget.

A hagyományos spakli glettvas szerszámokkal való glett felhordáshoz  képest órákat lehet spórolni a glettelő hengerekkel. Fényévekkel gyorsabban leszünk kész.

Jó szívvel ajánljuk a KNAUF vödrös glettjeit és a zsákos gipszeit. Szeretik a kivitelezők ezeket az anyagokat.

A glettelő hengerekhez javasolt vödrös glettek

23 cm-es glett felhordó henger munka közben

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!