Knauf glettek gipszek

KNAUF glettek gipszek. Vödrös glettek készleten

A szakmánk legkényelmesebb dolga amikor vödrös glettet használunk a zsákos gipszek helyett. 2-3 dl víz hozzáadásával egy teljes vödör kész glettet kapunk. Nincsen többé porolás, kevergetés – kemizálás. A vödrös glettek használatával mindig ugyanaz a sűrűség, mindig állandó minőség. Világbajnok a vödrös glettekkel dolgozni!

A zsákos gipszeknek persze megvan a helye. A 0-3, 3-6, 6-30-as gipszek kellenek a vakolt felületek vagy gipszkarton falak nagyobb, mélyebb hibáinak a kijavításához. Úgy hívjuk ezket a keményebb, erősebb anyagokat, hogy glettelőgipszek vagy gipszes vakolatok. A zsákos anyagokkal lehet úgymond egyeneset csinálni a falból. 

Ezután jönnek a vödrös glettek, amik már a szépészethez tartoznak. A vödrös glettekkel pedig már tükörsima felületeket képzünk. Ezt meg úgy hívjuk, hogy Q2 – Q3 – Q4 minőségű falfelület.

Ne hagyják ki  a vödrös gletteket mert amennyivel talán drágábbak még a zsákos gipszeknél, annyival könnyebb velük dolgozni, hamarabb készen vagyunk a fallal és a végeredmény meg önmagáért fog beszélni!

A Knauf vödrös glettek kiváló anyagok. 

A Knauf folyamatosan figyeli a szakma fejlődését és az innovációival, anyagaival élen jár a szárazépítészeti szakmában, irányt mutat mindenkinek. Jó szívvel ajánljuk Önöknek a Knauf vödrös gletteket.

A Knauf glettek, gipszek aktuális készletéről érdeklődjön telefonon a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

Knauf vödrös glett anyagszükséglet gipszkarton felületen.

Q2 minőségben kb 0,1 kg/m2
Q3 felületi minőségben Q2 alapra kb 0,5 kg/m2
Teljes felület Q4 minőségű glettelése Q2 alapra: mm-ként kb 1,6 kg/m2
Pontos glettanyag mennyiség csak az építés helyszínén a falfelület meghatározása és próba glettelés után határozható meg.

A vödrös glettek előnyei a zsákos por alakú gipszekkel szemben.

1. Krémszerű állagúak, minimális víz hozzáadásával azonnal használhatók.
2. Bekeveréskor nem porol.
3. Nyitott kötésidejük miatt hosszú ideig felhasználhatók. A megmaradt glettnél a fedelet visszazárva hónapokig használható a glett. Nem köt be mint a por alakú gipszek.
4. Gyorsabb vele dolgozni.
6. Hófehér színűek.
7. Jól csiszolható és festhető.
8. Nagy nyomású – airless glettszórókkal is felhordhatók.  

Az élvédőzéshez, bandázsoláshoz  javasolt vödrös glettek.

Knauf glettek, gipszek: kiváló anyagok gipszkarton falak gletteléséhez

A mai belsőépítészeti megoldások többsége szárazépítészet, tehát gipszkarton fal. A Knauf folyamatosan figyeli a szakma fejlődését és az anyagaival megelőzi a többi gyártót, irányt mutat mindenkinek.

A kitűnő Knauf vödrös glettek és zsákos gipszek rengeteg innováción, fejlesztésen mentek keresztül, tökéletes anyagok mind a gipszkarton falak glettelésére, bandázsolására, hézagerősítésére, mind a gépi szórásra.

Knauf vödrös, kész glettek  raktáron vagy rendelésre.

A Knauf Fill & Finish egy vizes bázisú, készre kevert vödrös glett, könnyű hézagoló és simító anyag. Ezzel a krémszerű glettel kell a gipszkarton falaknál a bandázs szalagokat betenni a sarkokba és a gipszkarton lapok találkozásához.

KISZERELÉS: 20 kg

Knauf Fill & Finish vödrös glett ára

Bruttó 7238 Ft / 20 kg

A Knauf Super Finish vödrös glett egy készre kevert, általános célú glett simítóanyag. Hézagkitöltésre is alkalmas, illetve Q2, teljes felületnél Q3-Q4 minőségű glettelésre, valamint különféle alapfelületek glettelésére.

KISZERELÉS: 28 kg

Knauf Super Finish vödrös glett ára

Bruttó 7502 Ft / 28 kg

A Goldband Finish vizes bázisú, készre kevert vödrös glett az olyan általános felületek, mint a beton, meglévő vakolat, pórusbeton áthúzására, simítására, valamint gipszkarton lapok, gipszrost építőlemezek glettelésére alkalmas.

KISZERELÉS: 28 kg

Knauf Goldband Finish vödrös glett ára

Bruttó 6096 Ft / 28 kg

Speciális hézagoló anyag, gipszkarton lapok beltéri hézagolásához. Bekeverésre kész, csomómentesen elkeverhető, jó tapadóképesség, habosan sűrű állagú, smirglivel könnyen csiszolható gipsz.

KISZERELÉS: 5/25 kg

Knauf Uniflott beltéri glettelő gipsz ára

Bruttó 2601 Ft / 5 kg

Knauf vödrös glett árak

Termék neveHová használhatjuk?KiszerelésBruttó ár / vödör
Knauf Fill & FinishRepedések, sarkok javítására, élvédők, bandázs szalag beágyazására20 kg7238 Ft
Knauf Super FinishGipszkarton lapok glettelésére28 kg7502 Ft
Knauf GoldbandGipszkarton lapok glettelésére28 kg6096 Ft
Knauf Aquapanel – Q4 glettelőgipszGipszkarton lapok glettelésére20 kg27.527 Ft

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!