Knauf glettek gipszek

KNAUF glettek gipszek. Vödrös glettek készleten

NINCS AZ A MATEK AMI NE AZT MUTATNÁ, HOGY A VÖDRÖS GLETTEKKEL VALÓ MUNKA NEM GAZDASÁGOSBB MINT A ZSÁKOS KEVERGETŐS GIPSZEK HASZNÁLATA!!

Drasztikusan csökken a munkaidő és olyan minőségi glettelést tudunk állandóan készíteni amit a zsákos – kutyulós gipszekkel nem.

A szakmánk legkényelmesebb dolga amikor vödrös glettet használunk a zsákos gipszek helyett. 3-5 dl víz hozzáadásával egy teljes vödör kész glettet kapunk. Nincsen többé porolás, kevergetés – “kemizálás”. A vödrös glettek használatával mindig ugyanaz a sűrűség, mindig állandó minőség. Világbajnok a vödrös glettekkel dolgozni!

A zsákos gipszeknek persze megvan a helye. A 0-3, 3-6, 6-30-as gipszek kellenek a vakolt felületek vagy gipszkarton falak nagyobb, mélyebb hibáinak a kijavításához. Úgy hívjuk ezket a keményebb, erősebb anyagokat, hogy glettelőgipszek vagy gipszes vakolatok. A zsákos anyagokkal lehet úgymond egyeneset csinálni a falból.

Ezután jönnek a vödrös glettek, amik már a szépészethez tartoznak. A vödrös glettekkel pedig már tükörsima felületeket képzünk. Ezt meg úgy hívjuk, hogy Q2 – Q3 – Q4 minőségű falfelület.

Ne hagyják ki  a vödrös gletteket mert amennyivel talán drágábbak még a zsákos gipszeknél, annyival könnyebb velük dolgozni, hamarabb készen vagyunk a fallal és a végeredmény meg önmagáért fog beszélni!

A Knauf vödrös glettek kiváló anyagok. 

A Knauf folyamatosan figyeli a szakma fejlődését és az innovációival, anyagaival élen jár a szárazépítészeti szakmában, irányt mutat mindenkinek. Jó szívvel ajánljuk Önöknek a Knauf vödrös gletteket.

A Knauf glettek, gipszek aktuális készletéről érdeklődjön telefonon a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

Knauf vödrös glett anyagszükséglet gipszkarton felületen.

Q2 minőségben kb 0,1 kg/m2
Q3 felületi minőségben Q2 alapra kb 0,5 kg/m2
Teljes felület Q4 minőségű glettelése Q2 alapra: mm-ként kb 1,6 kg/m2
Pontos glettanyag mennyiség csak az építés helyszínén a falfelület meghatározása és próba glettelés után határozható meg.

Knauf vödrös glett árak

Termék neveHová használhatjuk?KiszerelésBruttó ár / vödör
Knauf Fill & FinishRepedések, sarkok javítására, élvédők, bandázs szalag beágyazására20 kg6650 Ft
Knauf Super FinishGipszkarton lapok glettelésére28 kg6830 Ft
Knauf Goldband FinishGipszkarton lapok és beton felület glettelésére28 kg5850 Ft
Knauf PRO SPRAY All PurposeGipszkarton lapok glettelésére20 Kg5600 Ft - zsákos
Knauf UniflottGipszkarton lapok glettelésére20 kg6096 Ft
Knauf Uniflott - por alapú gipszGipszkarton lapok hézagolására25 kg/zsák8954 Ft - zsákos
Knauf Aquapanel – Q4 glettelőgipszcementkötésű építőlemezekre20 kg27.527 Ft

A vödrös glettek előnyei a zsákos por alakú gipszekkel szemben.

1. Krémszerű állagúak, minimális víz hozzáadásával azonnal használhatók.
2. Bekeveréskor nem porol.
3. Nyitott kötésidejük miatt hosszú ideig felhasználhatók. A megmaradt glettnél a fedelet visszazárva hónapokig használható a glett. Nem köt be mint a por alakú gipszek.
4. Gyorsabb vele dolgozni.
6. Hófehér színűek.
7. Jól csiszolható és festhető.
8. Nagy nyomású – airless glettszórókkal is felhordhatók.

Az élvédőzéshez, bandázsoláshoz  javasolt vödrös glettek.

Knauf glettek, gipszek: kiváló anyagok gipszkarton falak gletteléséhez

A mai belsőépítészeti megoldások többsége szárazépítészet, tehát gipszkarton fal. A Knauf folyamatosan figyeli a szakma fejlődését és az anyagaival megelőzi a többi gyártót, irányt mutat mindenkinek.

A kitűnő Knauf vödrös glettek és zsákos gipszek rengeteg innováción, fejlesztésen mentek keresztül, tökéletes anyagok mind a gipszkarton falak glettelésére, bandázsolására, hézagerősítésére, mind a gépi szórásra.

Knauf vödrös, kész glettek  raktáron vagy rendelésre.

A Knauf Fill & Finish egy vizzel higítható, készre kevert vödrös glett. Airless glettszóróval és kézzel is felhordható!!

Bandázsoló szalag beágyazó, hézagoló és simító anyag. Q2-Q3 is mehet vele. Ezzel a krémszerű glettel kell a gipszkarton falaknál a bandázs szalagokat betenni – beágyazni a sarkokba és a gipszkarton lapok találkozásához.

FIGYELEM! Ha gipszkarton falnál “fózólt – vágott lapok találkoznak vagy csúnyán van összerakva a gipszkarton akkor azt minden esetben húzzuk ki glettel először és utána ágyazzuk be a bandázs szalagot! Jobb a békesség!

KISZERELÉS: 20 kg

Knauf Fill&Finish kész glett 

TUDJON MEG TÖBBET A TERMÉKRŐL

A Knauf Super Finish vödrös glett egy készre kevert, “világbajnok” finiselő glett. Hézagkitöltésre, alapszintű glettelésre illetve Q2 – Q3 minőségű glettelésre alkalmas. Gipszkartonfal teljes glettelése esetén Q4 minőségű glettelt falak kapunk.

A légy elcsúszik a falon ha a KNAUF SUPER FINISH vödrös glettet Q4 minőségben kérik a kivitelezőtől.

KISZERELÉS: 28 kg

Knauf Super Finish kész glett

TUDJON MEG TÖBBET A TERRMÉKRŐL

 

A Goldband Finish vizes bázisú, készre kevert vödrös glett az olyan általános felületek, mint a beton, meglévő vakolat, pórusbeton áthúzására, simítására, valamint gipszkarton lapok lapok glettelésére alkalmas.

KISZERELÉS: 28 kg

Knauf Goldband Finish kész glett.

TUDJON MEG TÖBBET A TERMÉKRŐL

Speciális hézagoló anyag, gipszkarton lapok beltéri hézagolásához. Bekeverésre kész, csomómentesen elkeverhető, jó tapadóképesség, habosan sűrű állagú, könnyen csiszolható gipsz.

KISZERELÉS: 5/25 kg

Knauf Uniflott beltéri zsákos gipsz

TUDJON MEG TÖBBET A TERMÉKRŐL

KNAUF Uniflott vödrös glett

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!