Glettelő henger 10 cm

PROWALLZ glettelő henger 10 cm

PROWALLZ glettelő henger 10 cm széles. Ezt a méretet mi csináltatjuk, csak a PROWALLZ honlapunkon rendelhető. Kicsit szélesebbet készíttettünk, hosszabb és tömöttebb a szőre a mi  hengerünknek mint a többinek. Több glettanyagot tudunk vele felhordani és azt szélesebb felületre tudjuk felvinni.

Felhordhatunk vele vödrös kész gletteket – ezzel lehet nagyon haladni – vagy a hagyományos zsákos gipszeket is. Használjuk a bandázs szalagozás alá gletteléskor, vagy élvédőzéskor szintén ezzel vihetjük fel a glettet az élvédő alá. 

Nagyon él a pozitív és negatív sarkokban, ablak káváknál és minden eldugott helyen. Személyesen is megvásárolható a péceli telephelyünkön vagy futárral 2 nap alatt megküldjük Önnek. Készletről érdeklődjön telefonon vagy küldjön üzenetet ITT és intézzük a szállítást.

 

PROWALLZ glettelő henger 10 cm széles
PROWALLZ glettelő henger 10 cm széles
PROWALLZ glettelő henger 10 cm

Glettelő henger fej és teleszkópos nyél árak

NévMéretBruttó ár
PROWALLZ glettelő henger - vastag szőrű - kézi nyéllel23 cm4800 Ft
Loutil Parfait glettelő henger - kézi nyéllel22 cm4400 Ft
Kicsi glettelő henger - kézi nyéllel10 cm-es3970 Ft
Teleszkópos nyél - PROWALLZ glettelő hengerhez2 x 1.0 méter1760 Ft
PROWALLZ glettelő henger fej23 cm3600 Ft
Kicsi glettelő henger fej10 cm2530 Ft

PROWALLZ glett felhordó henger 10 cm – a varázsló

Fontosabb tulajdonságai.

  • Kb 15 – 20 mm hosszú a szőre.
  • Egy mártással 60 – 100 cm hosszban tudjuk felhordani a glettet.
  • A szőre teljesen más anyagból készül mint egy festő hengeeké, ezért a kimosása nagyon könnyű. Átszalad a szálai között a víz és gyorsan kimosható.
  • A felvett glettet remekül megtartja, nem csöpög, nem folyik ki az anyag a szőre közül.
  • Kézi nyéllel és teleszkópos nyéllel is használható.
PROWALLZ glettelő henger 10 cm széles
PROWALLZ glettelő henger 10 cm széles 

A kisebb PROWALLZ glett felhordó henger 10 cm hosszú, használható kézi nyéllel vagy teleszkópos nyéllel. Ez a kéziszerszám ami nem hiányozhat a szerszámos “ládából”.

Világbajnok kis festő szerszám. Az, hogy a glett felhordása meggyorsul, hogy a teleszkópos nyéllel használva elfelejthetjük sok esetben a létrát, már elegendő indok, hogy készleten tartsák Önök is.

Nem csak a szobafestőknek könnyíti meg a dolgát hanem mindenkinek aki otthon csak egy kis tisztasági festést csinál és van pici bandázsolás.

A teleszkópos nyél hosszúsága: 2 x 1 méter, amivel a földről felérünk akár 3 méterig is. Nem mindegy, hogy nem kell felmászni a létrára!

PROWALLZ glettelő henger 10 cm széles

Spóroljon sok munkaórákat a glettelésen is!

Az OLEJNIK glett lehúzó szerszám a vakolt felületek illetve a gipszkarton lapok vödrös, kész glettanyaggal vagy a hagyományos, zsákos gipszekből készített glettekkel történő simításához nyújt nagy segítséget.

A hagyományos spakli glettvas szerszámokkal való glett lehúzáshoz képest órákat lehet spórolni az Olejnik lepkékkel! A glettelés minősége pedig fényévekkel jobb lesz. Tökéletesen sima felületeket lehet készíteni. 

  • OLEJNIK glett lehúzó lepke szélességek:  25 – 40 – 60 – 80 – 100 – 125 – 150 cm
  • Lehúzó penge vastagsága: 0,3 mm vagy 0,5 mm is vásárolható hozzá.

Használjon Knauf vödrös gletteket és zsákos gipszeket!

A PROWALLZ glettelő hengerek a vakolt felületek illetve a gipszkarton lapok vödrös, kész glettekkel vagy a hagyományos, zsákos gipszekből készített glettekkel történő gletteléshez nyújt nagy segítséget.

A hagyományos spakli glettvas szerszámokkal való glett felhordáshoz  képest órákat lehet spórolni a glettelő hengerekkel. Fényévekkel gyorsabban leszünk kész.

Jó szívvel ajánljuk a KNAUF vödrös glettjeit és a zsákos gipszeit. Szeretik a kivitelezők ezeket az anyagokat.

A glettelő hengerekhez javasolt vödrös glettek

23 cm-es glett felhordó henger munka közben

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!