Oldal kiválasztása

Airless festekszóró és glettszóró gép árak

Airless – Levegő nélküli porlasztó rendszer. A porlasztást a nagy anyagnyomás végzi. 

MATEKOZZUNK EGY KICSIT.

Egy szobafestő szakember óránként kb 50 m2 felületet fest le egy rétegben. Géppel minimálisan ez a felület 150 m2/óra.
NEM MINDEGY!

Használatuk gyors és kényelmes.
A legnagyobb előnye a megtakarított munkaidő és az állandó minőség. Egy jó glettszóró és festékszóró géppel átlagosan napokkal kevesebb időre van szüksége egy normál, 5 szobás családi ház glettelésére és festésére!
NEM MINDEGY!

Nálam megvan a matek végeredménye! AIRLESS GÉP – JÓ SZOBAFESTŐ 10:0

Airless festékszóró és glettszóró gép árak

Minden gépünket garanciával, beüzemeléssel, alkatrész ellátással, szervizháttérrel és azonnali telefonos segítségnyújtás lehetőségével kínáljuk Önöknek.

AIRLESS festék és glettszóró gépekről, alkatrészekről, szervízről további információt szívesen adunk telefonon vagy emailben.

 

WAGNER airless festékszórók

WAGNER festékszórók – KATT IDE

Az airless festékszóró, glettszóró mára már alap gép lett. Kevés festő szakember maradt, nincs szaképzés – nincs utánpótlás. Csapdába kerültünk Önökkel együtt. A kevés szakember nem tudja a sok munkát ellátni, csak úgy ha gépesít. Ez lett az airless. Mindegyikünk megmentője.

Ki ne akarna gyorsabban haladni, gyorsabban kész lenni a festéssel! Töredék energia amivel a festékszórót kezeled mintha létráról hengereznél. Létra sem kell ha szórsz, maximum toldó.

Festékszórót választhatsz lakossági – közületi munkákra vagy projektre. Figyeld a gép teljesítményét és jól fogsz dönteni! 2 liter/ perc teljesítmény már belépő az ipari – projekt munkákra. 

Minden nálunk vásárolt festékszórra gyártói garancia van. Saját szervízzel rendelkezünk.  Ami nagyon fontos! Minden nálunk vásárolt festékszórót úgy adunk át, hogy ha kéred akkor gyakorlati bemutatót, betanítást is tartunk Neked! Vagy kimegyünk Hozzád a projektedre és ott üzemeljük be a gépet vagy a saját kis falunkon mutatjuk meg a festékszóró használatát. 

Bármi gondod van azonnal hívhatsz és segítünk. Az esetek többségében telefonon keresztül is megoldható a probléma. Ha nem megy akkor visszük a cseregépet – nem állhat meg a meló!!

A WAGNER airless festékszóró és glettszóró berendezései többféle működési elvet használnak. Dugattyús, membrános, csigás, levegős. Ezeket a festékszórókat használhatják profik és otthoni lakás felújítók egyaránt. 

Családi házak beltéri és homlokzati festése, -panel lakások, apartmanok beltéri festése, -ajtók, ablakok, kerítések és egyéb faszerkezetek lazúrozása, lakkozása. Ezt mind tudja a WAGNER festékszóró család!

Továbbá alkalmas még gombaölő és fa impregnáló anyagok fújására is.

Glettszóráshoz minimum 4,5 – 6 liter/perces teljesítményt tudó gépre lesz szükséged mivel a gépi glettek nagyobb sűrűsége azt követeli meg.

A festék és glettszórókat gyakorlatiasan, videókkal és a kollégák tapasztalatai alapján fogjuk bemutatni.

Airless festékszóró és glettszóró gép árak

WAGNER festékszórók festőknek és otthoni felhasználóknak illetve glettszóró gépek profi festőknek. 

WAGNER airless ipari festékszórók

PP és PS típusok

SF 23 és 33 típusok

Hidraulikus festékszórók

HC típusok

Wagner Plast Coat HP30 glettszóró gép

Csigás festékszóró, glettszóró, vakolatszóró

PC és PM típusok

WAGNER XVLP kézi festékszóró

Turbinás kézi festékszóró

XVLP típusok

WAGNER gőzölő tapétaleválasztók

Gőzölős tapétaleválasztó

SteamForce Pro

WAGNER AIRLESS IPARI GLETTSZÓRÓK 

WAGNER airless glettszórók – KATT IDE 

Glettszórás? 4-5 évvel ezelőtt még a 28 cm-es rozsdás “cigány” glettvassal húztuk a zsákos gipszeket. Szórni? Esetleg marékkal a gipszet.

Hol történt a változás? Megjelentek az úttörő kollégák akik kiszúrták a jutyubon a videókat vagy kint dolgoztak a világban ahol már vagy 40 éve fújják a festéket és a glettet. Aztán kerestek egy tökös gép forgalmazót aki észrevette a lehetőséget. Ma meg hála istennek már itt vannak a nagy BRAND-ek mint a WAGNER. 

Nem de még kellett valami, hogy a glettszórás létrejöhessen. A szórható vödrös glettek. Így már teljes lett a csapat. 

A szórható vödrös glettekből jól állunk. KNAUF, BAUMIT vödrös glettek nálunk készleten vannak. 

Az airless glettszóró lassan alap gép lesz a szobafestő kolégáknál. Kikerülhetetlen mert képtelenek vagyunk egy nagyobb munkán kézzel – lábbal, glettvassal – spaklival termelni és minőséget csinálni.

Ki ne akarna gyorsabban haladni, gyorsabban kész lenni a glettessel! Töredék energia amivel a glettszórót kezeled mintha létráról glettelgetnél. Létra sem kell ha szórsz, maximum dűzni hosszabbító.

Glettszórót választhatsz lakossági – közületi munkákra vagy projektre. Figyeld a gép teljesítményét és jól fogsz dönteni! legalább 5 liter/ perc teljesítmény kell, hogy a géped tudjon glettet szórni. 

A gép választásnál természetesen segítünk, elmondjuk a lehetőségeket sőt, hogy jól tudjál dönteni még a betanításban is segítünk. 

Magyarországi WAGNER airless glettszóró és festékszóró szervíz.

Minden nálunk vásárolt glettszóróra gyártói garancia van. WAGNER airless szervíz és pótalkatrészek biztosítottak.

Ami nagyon fontos! Minden nálunk vásárolt glettszórót úgy adunk át, hogy ha kéred akkor a kolléga gyakorlati bemutatót, betanítást is tart Neked! Vagy kimegy Hozzád a projektedre és ott üzemeli be a gépet. 

Bármi gondod van azonnal hívhatsz és segítünk. Az esetek többségében telefonon keresztül is megoldható a probléma. Ha nem megy akkor visszük a cseregépet – nem állhat meg a meló!!

A WAGNER airless glettszóró berendezései többféle működési elvet használnak. Dugattyús és csigás. Ezeket a festékszórókat használhatják profik és otthoni lakás felújítók egyaránt. 

Glettszóráshoz minimum 4,5 – 6 liter/perces teljesítményt tudó gépre lesz szükséged mivel a gépi glettek nagyobb sűrűsége azt követeli meg.

Az airless festék és glettszórókat gyakorlatiasan, videókkal és a kollégák tapasztalatai alapján fogjuk bemutatni.

Szórható vödrös glettek

Kinek a pap, kinek a papné. Így vagyunk mi is a glettekkel. KNAUF vagy BAUMIT vagy JUB vagy RIGIPS? Az egyik keményebb a száradás után  a másik puha a harmadik meg mittudomén kategória. Ki melyiket használja, szereti, milyen finiselő szerszámmal dolgozik és még sorolhatnám. 

Mindegyik gyártó vödrös glettje szórható dugattyús vagy csigás rendszerű airless glettszóróval. 

KNAUF vödrös glettek - Fill&Finish
KNAUF vödrös glettek
Baumit FinisMax 20 kg-os
Baumit Finish Expert 20 kg-os
Baumit FinishLight beágyazó glet
Rendelés menete
  • Válassza ki a szerszámot!
  • Válassza ki a szállítás, fizetés módját!
  • Adja meg a szállítási adatokat!
  • Küldje el rendelését, és már meg is vagyunk!
Fizetés
  • Átvételkor, készpénzben.
  • Előre utalással – díjbekérő alapján.
  • Online átutalással.
Szállítás
  • 100.000 Ft* fölötti vásárlás esetén a szállítást mi álljuk.
  • A megvásárolt termékeket futárral házhoz szállítatjuk.
  • Szerszámát átveheti péceli bemutató termünkben!
Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: Berdó Ipari Park II, Nagytarcsa
GPS koordináták: 47.514404, 19.274668 Nagyon fontos! Nincs még utca címünk mert ez egy új építésű csarnok együttes. Álljon meg Nagytarcsán az Asbóth Oszkár utca elején ( Dembel MotorHomes  raktár ) és hívjon fel. 1 perc alatt bevezetem a raktárunkba. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!