Flatbox

Flatbox glettelő doboz

LEVEL5flatbox glettelő doboz vagy szakmai szóval finiselő, 5 éves gyártói garanciával. 2 vagy 3 méretű glettelő dobozzal Q2 – Q3 minőséget simán tudunk csinálni. 

Néhány elönye. Nincs létra használat, vagy csak igen ritkán. Mindig állandó prémium minőségű glettelést tudunk vele csinálni. Annyi időt és energiát tudunk vele megspórolni amit matekban nem is lehet kifejezni. Tényleg nagyon hamar visszahozza az árát. Nincs kozkázat csak egy csomó előny.

FLATBOX glettelő doboz és LEVEL5 szerszám árak.
flatbox glettelő doboz szett

Level5 Flatbox glettelő és finiselő szett.

A készlet tartalmazza:

  • 4-765 és 4-766 FLATBOX 10 “és 12” – 25,4 és 30,48 cm
  • 4-771 Flatbox / bazuka pumpa
  • 4 -715 Pumpa “csőr”. Glett betöltő fej
  • 4-780 Flatbox nyél – teleszkópos. 40 “- 62” – 101,60 – 157,49 cm

A Flatbox glettelő és finiselő szett ára – Bruttó 545.000 Ft

Ezen a szetten kívül természesen saját magad is összeállíthatod a saját szettedet. Bármikor bővítheted. Amelyik Neked vagy a munkáidnak a legoptimálisabb.  Árak az árlista oldalunkra.

Kiváló minőségű, Flatbox glettelő dobozok 5 év gyártói garanciával

A Flatbox glettelő dobozok kiváló minőségű alumíniumból és sárgarézből, valamint rozsdamentes acél fogantyúval készülnek.

Méretük alapján 4 féle szélességben vásárolhatók: 7″/10″/12″/14″ (1 inch 2,54 cm). Tehát a következőképpen alakulnak a flatbox glettelő doboz méretek: 17,78 cm / 25,4 cm / 30,48 cm / 35,56 cm. 

Egymás után használva a glettelődobozokat Q1-Q4 minőséget lehet készíteni. Külön lehet vásárolni hozzá javítószettet. Nem bonyolult maga a glettelő fej, nem sok hibája lehet. 

A gyártó garantálja a vásárlóknak hogy minden Flatbox glettelődoboz anyagában és funkcionális hibáktól mentes.

Glettelő doboz: dobja el a spaklit és a glettvasat!

A bandázs szalagok elglettelésére készült ez a kitűnő szerszám. Részben kiváltja a hagyományos spakli és glettvas kéziszerszámokat. Nagyon meggyorsítja a gipszkarton falak glettelő munkafolyamatát!

Nem csak szakembereknek ajánljuk, hanem a szenvedélyesen barkácsoló és a szerszám újdonságokért rajongó férfiaknak is!

A LEVEL5 szerszámok világszerte ismertek. Prémium minőségű anyagból készülnek, könnyűek, könnyen tisztíthatók, szinte élethosszig tartó szerszámok.

Miből áll és hogyan működik a Flatbox glettelő doboz?

A Flatbox glettelődoboz 4 méretű fejjel, mindegyik fejhez saját nyéllel, glett töltő pumpával és javítószettel kapható. Néhány fontosabb mozzanat a szerszámról. Bővebb leírást és árakat majd a termék oldalon találnak.

A glettelődoboz fején van egy 5 állású adagoló csavar. Ezzel lehet a glettanyag konzisztenciájához – sűrűségéhez állítani a fejet, hogy vékonyabban vagy vastagabban adagolja a glettet. C

satlakoztassuk fel a megfelelő méretű nyelet a fejre, töltsük meg a pumpával a fejet glettanyaggal aztán húzhatjuk a kilométereket villámgyorsan.

Az eredmény: minőségi munka és tökéletes falfelületek

A Flatbox glettelő doboz használatával olyan minőségi munkát és falfelületet lehet nagyon gyorsan elkészíteni, amit már nem lehet a régi szerszámainkkal. Fényévekre vannak egymástól.

Ezeket a szerszámokat már nem lehet és nem is szabad kikerülni, mert egyszerűen lemarad az ember a munkáról. Akkora előnnyel és magabiztossággal kezdhet bele bármilyen projektbe, amit ki kell használni! 

Tudjuk, hogy nem olcsók ezek a szerszámok, de bármilyen számítást végeznének a munkára fordított idő és az elért minőség figyelembevételével, az kell, hogy kijöjjön, hogy megéri befektetni ezekbe a modern szerszámokba! 

Órákkal és napokkal korábban tudnak végezni egy projekttel, nem beszélve az elért prémium minőségű munkáról!

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!