Oldal kiválasztása

Élvédőző glett tartály

Élvédőző glett tartály. Más néven HOPPER tartály vagy SHEETROCK vödör. 

Az a kivitelező, aki már rakott élvédőt, pontosan érti azt a fényévnyi különbséget, amit a hazai alumínium élvédő + zsákos gipsz páros, illetve az erős kompozit élvédő + vödrös, készglett páros között van.

Ha mondjuk, két festő egyszerre kezd élvédőzni, egyik ’hazai’ anyagokkal, technikáva míg a másik festő kolléga a SHEETROCK vödörrel, élvédővel és vödrös glettel áll bele a feladatba, úgy kb.10 perc után el is dől a verseny. Tehát nem is kérdés, hogy mi a helyes és gyakorlatias választás mert azt a végeredmény megmutatja.

Tudjuk, hogy be kell fektetni a szerszámba, drágábbnak tűnik a vödrös gelett is de csak addig amíg órákat rá nem verünk a hagyományos élvédőzésre. Ha a megtakarított munkaidőt kimatekozzuk akkor látszik, hogy néhány nap alatt visszaajön a befektetés.

SHEETROCK élvédőző glett tartály 

Ára: Bruttó 55.100 Ft

A tartály elsőre talán szemetes vödörre, vagy komposztáló edényre hasonlít de ez egy nagyon jó kis szerszám/kiegészítő. Nagyon tartós, jó minőségű műanyagból készült. Strapabíró!

A glett tartály tartozéka a negatív és pozitív fejek is. A fejek cseréje egyszerű és gyors.

A tartály mérete 4,5 gallon ami kb 17 liter.

A pántokkal záródó fedél erős, stabil.

Praktikus a vödör „fül”. Könnyen áthelyezhető a vödör.

Az élvédőző glett tartályok gyorsítják a munkát

Nagyon sok a munka, és kevés az igazán jó szakember az országban, úgyhogy ezért sem kérdés, hogy kellenek ezek a kiváló szerszámok. Ezek csak nekünk újak, idegenek, de az Egyesült Államokban, Európában és a világ minden részén már régóta ismerik és használják.

Nem kell félni tőlük, mert évek óta bizonyítanak. Rengeteg szakemberünk hagyta el az országot, és dolgozik külföldön. Ők is csak jókat mondanak a SHEETROCK glett tartályról.

SHEETROCK élvédőző glett tartály elemei – alkatrészei

Élvédő bemeneti fej.

Itt dugjuk be az élvédőt vagy erős bandázs szalagot. A 90° biztosítja, hogy az élvédő pontosan haladjon végig a vödrön.

Élvédő kimeneti fej.

Külső sarok fej vagy pozitív sarok fej. A fej alja – vége gömbölyített, ez biztosítja, hogy az élvédő sarkában gazdagon maradjon glett.

Élvédő kimeneti fej.

Belső sarok fej vagy negatív sarok fej. Itt is gömbölyített a fej vége, hogy maradjon glett az élvédő külső élén.

Glett adagoló – állító csavar.

Kicsavarod a csavart és a glett konzisztenciájának illetve a sarok állapotának megfelelően beállíthatod a glett adagolást, glett vastagságot. 

Külön fej van a belső sarkokhoz és a külső élekhez, amit egyszerűen lehet csatlakoztatni a teleszkópos nyélhez, és 160 cm-re lehet kinyitni. Ezzel a nyéllel 3 méter fölé is beérünk a földről.

Ez az egyszerű segédeszköz órákat spórol az élvédőzésnél, ami időt másra lehet így fordítani. Nálunk a sarok görgő még nem egy általánosan használt szerszám, mert még mindig ragaszkodunk a spaklihoz, glettvashoz.

Persze ezek a szerszámok továbbra is kellenek, de ahol tudunk spórolni és gyorsulni azt ne hagyjuk ki.

KNAUF vödrös glett az élvédő beágyazásához

A KNAUF Fill&Finish vödrös glett az egyik legjobb merev élvédő és bandázs szalag beágyazó glett. 

1. Krémszerű glett, kevés víz hozzáadásával azonnal használható.
2. Bekeveréskor nem porol.
3. Nyitott kötésidejű, hosszú ideig felhasználhatók. A megmaradt glettnél a vödör fedelet visszazárva hónapokig használható a glett. Nem köt be mint a por alakú gipszek.
4. Gyorsabb vele dolgozni.
6. Hófehér színű.
7. Jól csiszolható és festhető.

Az élvédőzéshez, bandázsoláshoz  javasolt vödrös glett.

KNAUF vödrös glett árakat ITT TALÁL

Erős, széles, kompozit betétes gipszkarton élvédők  

Az élvédőző glett tartály csak a széles fém vagy kompozit betétes élvédővel dolgozik. Ezek az élvédők szélesek és betéttel erősítettek így a tartályon áthúzva a glettel együtt is tudsz vele dolgozni.

A keskeny, vékonyka alu élvédőnket nem tudod vele használni.
Mi az amerikai STRAITFLEX kompozit betétes élvédőket használjuk mert k…a erősek. A betét belső fele tele van üvegszállal és a széle pedig gazdagon perforált a tökéletes kapaszkodásért, tapadásért.
Míg a fémbetétes vagy alu élvédők ha kapnak egy „pofont” , maradandó alakkárosodást szenvednek és nagy felületen leszakad róla a teljes glett és festék rétegrend addig a kompozi betétes élvédők elnyelik szinte a teljes erőhatást és javítható marad a sarok!!! Ez nem mindegy azért!
A MID-FLEX 250 1 mm vastag és 64 mm széles. A MID-FLEX 300 1 mm vastag és 76 mm széles. Na ezekkel a méretekkel már biztosra mehetsz, hogy tökéletes sarkot tudsz készíteni.
Ezekkel a szélességekkel olyan hibákat is helyrehozhatsz amit a keskeny alu élvédővel nem.

A legjobb minőségű, legerősebb élvédő család. A tetőterek és élek – sarkok megmentője!

Nem olcsó, de ha baj van, akkor biztos segíthet. Veri az összes hazai szalagot minőségben!

A Straitflex papír-üvegszál kompozit élvédő egy nagyon erős bandázs szalag gipszkartonozáshoz. Külső élek, belső sarkok, boltívek bandázs szalagja gipszkarton falakhoz.

Anyaga kifejezetten a gipszkarton rendszerekhez lett kifejlesztve. Ellentétben a hazánkban kapható üvegszálas, vékonyka szalaggal, ez nem reped vagy törik. Erős élvédő.

STRAITFLEX élvédő árakat ITT TALÁL

További bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámaink. 

DELKO bandázsoló és WALL-TOP élvédőző szerszámok

WALL-TOP gipszkarton élvédőző szerszámok megvásárolhatók nálunk. A teljes szettet készleten tartjuk mert a szerszámok egymás után után következnek. Egymás utáni használatukkal villámgyorsan, mindig állandó – tökéletes minőségi sarkokat éleket tudnak készíteni.

DELKO bandázsoló ÁRAK ITT

WALL-TOP élvédőző ÁRAK ITT

Javasolt vödrös glettek élvédőzéshez, bandázsoláshoz

Rendelés menete
  • Válassza ki a szerszámot!
  • Válassza ki a szállítás, fizetés módját!
  • Adja meg a szállítási adatokat!
  • Küldje el rendelését, és már meg is vagyunk!
Fizetés
  • Átvételkor, készpénzben.
  • Előre utalással - díjbekérő alapján.
  • Online átutalással.
Szállítás
  • A megvásárolt termékeket futárral házhoz szállítatjuk.
  • Szerszámát, anyagait személyesen is átveheti nagytarcsai áruházunkban.
Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: Berdó Ipari Park II, Nagytarcsa
GPS koordináták: 47.514404, 19.274668 Nagyon fontos! Nincs még utca címünk mert ez egy új építésű csarnok együttes. Álljon meg Nagytarcsán az Asbóth Oszkár utca elején ( Dembel MotorHomes  raktár ) és hívjon fel. 1 perc alatt bevezetem a raktárunkba. Használja a WAZE navigációt mert az majdnem az áruház ajtó elé hozza!

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!