Oldal kiválasztása

PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő 

PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalag 

A PROWALLZ 60 grammos, erős üvegszálas, gipszkarton hézagerősítő szalag egy innovatív papírmentes, hézagerősítő szalag amelyet nem csak professzionális szakembereknek, festőknek, gipszkartonosoknak hanem otthoni felújítók számára is ajánljuk.

A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalagok erősebb ragasztó – kötőanyaggal készülnek így az üvegszálak rugalmasabbak, nem törnek. Bírják a gyűrődést. És még egy fontos amit a szakemberek ismernek.

A PROWALLZ üvegszálas szalag nem porzik amikor használod! Nem száll a világba az üvegszál por, nem irritál munka közben, az üvegszál nem áll bele az ujjadba! Erősebb kötőanyagot és speciális üvegszálakat használunk.

NAGYON FONTOS!! Csak vödrös beágyazó glettel lehet használni. Zsákos, por alapú kutyulóssal vagy vödrös finiselő glettel nem lesz megfelelő a tapadás! Használj BAUMIT FinishLight vagy KNAUF Fill&Finisht vödrös beágyazó glettet. Mi is csak ezt használjuk.

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag készletéről érdeklődjön a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

Erős, üvegszálas hézagerősítő szalag árak

Termék neveMéreteBruttó ár/tekercs
PROWALLZ 60 gr - erős üvegszálas hézagerősítő50 m x 5 cm1440 Ft - Beérkezett!!
PROWALLZ 60 gr - erős üvegszálas hézagerősítő75 m x 5 cm2110 Ft - Beérkezett!!
FIBAFUSE erős üvegszálas hézagerősítő76,2 m x 5 cm2950 Ft
FIBAFUSE MAX hálóerősített üvegszálas szalag76,2 m x 5,2 cm4064 Ft
PROWALLZ üvegszálas gipszkarton bandázsoló szalag

PROWALLZ  üvegszálas hézagerősítő szalag

A PROWALLZ szalag a FIBAFUSE szalag alternatívája. A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton szalag ideális magas páratartalmú, vizes helyiségekbe, mint például a fürdőszobák, mert papír nélkül, csak üvegszálból készült az anyaga. Gipszkarton rendszerekhez, ahol magas a páratartalom és a nedvességtartalom, csak a PROWALLZ és FIBAFUSE erős, üvegszálas szalagokat javasoljuk.

HOSSZ: 50 méter
SZÉLESSÉG: 50 mm
SÚLYA: 60 gramm/m2

 

Lényeges és gyakorlatias gondolatok a PROWALLZ üvegszálas szalagról
  1. A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalagok 60 grammos testsűrűségűek, jóval erősebbek mint a hazai üvegszálas szalagok. Nagyon nagy a különbség köztük.
  2. Míg a hazai üvegszálas szalagok mindössze 20-25 méteresek, addig a PROWALLZ szalag 50 és 75 méteres.
  3. Ezt a szalag kompatibilis a DELKO bandázsolókkal illetve a LEVEL5  bazooka bandázsolóval is. Nem mindegy, hogy csak spaklival – glettvassal vagy bandázsoló szerszámokkal is használható! Nagyon sok időt és energiát tudunk megtakarítani így.
  4. A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalag azonnal, úgymond átázik a glettől. A glett “átázik” a szalagon keresztül. Könnyebb a szalag beágyazása a glettbe. A glettbe vasaláskor nem szakad el. Erős kapcsolatot hoz létre a glett és a gipszkarton lap között.
PROWALLZ erős üvegszálas hézagerősítő szalag
Erős üvegszálas bandászoló szalag gipszkarton falhoz

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag könnyen vágható, gyűrődésmentesen be tudjuk ágyazni a glettbe, átázik a glettől így nagyon gyorsan és könnyen be tudjuk tenni a gipszkarton fal sarkokba, a gipszkarton lapok találkozására.

DELKO bandázsolóval, PROWALLZ és LEVEL5 bazuka bandázsolóval még gyorsabban ki tudjuk bandázsolni a gipszkarton falakat.

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz 50 és 75 méteres hosszúságban és 50 mm szélességben kapható. Nem csak a gipszkarton lap találkozások, hézagerősítésére alkalmas, hanem be lehet hajtani a sarkokba is, elég átfedést ad a gipszkarton lapokra.

PROWALLZ ÜVEGSZÁLAS SZALAG LEÍRÁS – JÓTANÁCSOK

A PROWALLZ erős űvegszálas szalagok 60 gramm testsűrűségűek. Ezt azt jelenti, hogy 1 m2 szalag súlya 60 gramm.
Ez ugyan nem tűnik soknak de ha azt mondom, hogy a hazai “hasonló” szalagok mindössze 25-30 grammosak akkor a különbség tényleg kézzel kitapintható!
Sűrűbb és erősebb, vastagabb üvegszálakból gyártatjuk a szalagjainkat. Olyan kötőanyagot kértünk a gyártótól ami szintén a szalag erejét növeli.

Muszáj, mert vége annak az időszaknak amikor azt mondták, hogy “jó lesz az majd a gipsz összetartja”. Mi már nem kókányolunk. Csak erős szalagokat és erős beágyazó gletteket adunk Önöknek.

Na és itt egy mondat erejéig meg is állnék. És ez talán a legfontosabb. Sem zsákos, por alapú gipszbe sem vödrös finiselő glettbe ne tegye bele a szalagokat, élvédőket! El se fogadja ha ezeket kínálják Önnek a kereskedők. Ha a kivitelező nem beágyazó glettet használ akkor figyelmeztesse, kérje meg Őt hogy beágyazó glettet használjon. Vagy KNAUF Fill&Finish vagy BAUMIT FinishLight glettet használjanak a szalagok és élvédők beágyazásához!

Egy kis vizuális segítség. A gyártók különböző színű vödör fedőket használnak. Keresse vagy kérje a “KÉK” tetejű vödrös gletteket.

Minden PROWALLZ gipszkarton hézagerősítő szalagunk kompatibilis a világ összes kézi, félautomata vagy airless – automata bandázsolójával.

Használja az erős PROWALLZ papír és üvegszálas szalagokat és nem lesz repedése a gipszkarton falon.

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: Berdó Ipari Park II, Nagytarcsa
GPS koordináták: 47.514404, 19.274668 Nagyon fontos! Nincs még utca címünk mert ez egy új építésű csarnok együttes. Álljon meg Nagytarcsán az Asbóth Oszkár utca elején ( Dembel MotorHomes  raktár ) és hívjon fel. 1 perc alatt bevezetem a raktárunkba. Használja a WAZE navigációt mert az majdnem az áruház ajtó elé hozza!

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!