PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő 

PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalag 

A PROWALLZ üvegszálas, gipszkarton hézagerősítő szalag egy innovatív papírmentes, hézagerősítő szalag amelyet professzionális szakembereknek, azaz a festőknek, gipszkartonosoknak és otthoni felújítók számára terveztek.

A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalagok erősebb ragasztó – kötőanyaggal készülnek így az üvegszálak rugalmasabbak, nem törnek. Bírják a gyűrődést.

NAGYON FONTOS!! Csak vödrös beágyazó glettel lehet használni. Zsákos, por alapú kutyulóssal vagy vödrös finiselő glettel nem lesz megfelelő a tapadás! Használj BAUMIT FinishLight vagy KNAUF Fill&Finisht vödrös beágyazó glettet. Mi is csak ezt használjuk.

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag készletéről érdeklődjön a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

Erős, üvegszálas hézagerősítő szalag árak

Termék neveMéreteBruttó ár/tekercs
FIBAFUSE erős üvegszálas hézagerősítő76,2 m x 5 cm2940 Ft
FIBAFUSE MAX hálóerősített üvegszálas szalag76,2 m x 5,2 cm3710 Ft
PROWALLZ erős üvegszálas hézagerősítő50 m x 5 cm1425 Ft - hamarosan érkezik
PROWALLZ erős üvegszálas hézagerősítő75 m x 5 cm2140 Ft - hamarosan érkezik
PROWALLZ üvegszálas gipszkarton bandázsoló szalag

PROWALLZ  üvegszálas hézagerősítő szalag

A PROWALLZ szalag a FIBAFUSE szalag alternatívája. A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton szalag ideális magas páratartalmú, vizes helyiségekbe, mint például a fürdőszobák, mert papír nélkül, csak üvegszálból készült az anyaga. Gipszkarton rendszerekhez, ahol magas a páratartalom és a nedvességtartalom, csak a PROWALLZ és FIBAFUSE erős, üvegszálas szalagokat javasoljuk.

HOSSZ: 50 m
SZÉLESSÉG: 50 mm

Lényeges és gyakorlatias gondolatok a FIBAFUSE üvegszálas bandázsszalagról
  1. A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag jóval erősebb mint a hazai üvegszálas szalagok. Nagyon nagy a különbség köztük.
  2. Míg a hazai szalagok mindössze 20-25 méteresek, addig a PROWALLZ szalag 50 méteres.
  3. Ezt a szalag kompatibilis a DELKO bandázsolókkal illetve a LEVEL5  bazooka bandázsolóval is. Nem mindegy, hogy csak spaklival – glettvassal vagy bandázsoló szerszámokkal is használható! Nagyon sok időt és energiát tudunk megtakarítani így.
  4. A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalag azonnal, úgymond átázik a glettől. A glett kibuggyan a szalagon keresztül. Könnyebb a szalag beágyazása a glettbe. Erős kapcsolatot hoz létre a glett és a gipszkarton lap között.
PROWALLZ erős üvegszálas hézagerősítő szalag
Erős üvegszálas bandászoló szalag gipszkarton falhoz

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag könnyen vágható, gyűrődésmentesen be tudjuk ágyazni a glettbe, átázik a glettől így nagyon gyorsan és könnyen be tudjuk tenni a gipszkarton fal sarkokba, a gipszkarton lapok találkozására.

DELKO bandázsolóval, PROWALLZ bazooka bandázsolóval még gyorsabban ki tudjuk bandázsolni a gipszkarton falakat.

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz 50 méteres hosszúságban és 50 mm szélességben kapható. Nem csak a gipszkarton lap találkozások, hézagerősítésére alkalmas, hanem be lehet hajtani a sarkokba is, elég átfedést ad a gipszkarton lapokra.

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: Berdó Ipari Park II, Nagytarcsa
GPS koordináták: 47.514404, 19.274668 Nagyon fontos! Nincs még utca címünk mert ez egy új építésű csarnok együttes. Álljon meg Nagytarcsán az Asbóth Oszkár utca elején ( Dembel MotorHomes  raktár ) és hívjon fel. 1 perc alatt bevzetem a raktárunkba. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!