Oldal kiválasztása

PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő 

PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalag 

A PROWALLZ 60 grammos, erős üvegszálas, gipszkarton hézagerősítő szalag egy innovatív papírmentes, hézagerősítő szalag amelyet nem csak professzionális szakembereknek, festőknek, gipszkartonosoknak hanem otthoni felújítók számára is ajánljuk.

A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalagok erősebb ragasztó – kötőanyaggal készülnek így az üvegszálak rugalmasabbak, nem törnek. Bírják a gyűrődést. És még egy fontos amit a szakemberek ismernek.

A PROWALLZ üvegszálas szalag nem porzik amikor használod! Nem száll a világba az üvegszál por, nem irritál munka közben, az üvegszál nem áll bele az ujjadba! Erősebb kötőanyagot és speciális üvegszálakat használunk.

PROWALLZ H60 erős üvegszálas hézagerősítő szalag = tökéletes, repedésmentes gipszkarton fal.

NAGYON FONTOS!! Csak vödrös beágyazó glettel lehet használni. Zsákos, por alapú kutyulóssal vagy vödrös finiselő glettel nem lesz megfelelő a tapadás! Használj BAUMIT FinishLight vagy KNAUF Fill&Finisht vödrös beágyazó glettet. Mi is csak ezt használjuk.

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag készletéről érdeklődjön a +36 30 958 2915 számon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

Erős, üvegszálas hézagerősítő szalag árak

Termék neveMéreteBruttó ár/tekercs
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő25 m x 5 cm813 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő50 m x 5 cm1627 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas hézagerősítő75 m x 5 cm3048 Ft
PROWALLZ MP50 hálóerősített üvegszálas szalag75 m x 5 cm3937 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas háló15,5 cm x 30 m3420 Ft
PROWALLZ H60 - erős üvegszálas fátyol tapéta92 cm x 30 m8445 Ft
FIBAFUSE erős üvegszálas hézagerősítő76,2 m x 5 cm3810 Ft
FIBAFUSE MAX hálóerősített üvegszálas szalag76,2 m x 5,2 cm5461 Ft
PROWALLZ üvegszálas gipszkarton bandázsoló szalag

PROWALLZ  üvegszálas hézagerősítő szalag

A PROWALLZ szalag a FIBAFUSE szalag alternatívája. A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton szalag ideális magas páratartalmú, vizes helyiségekbe, mint például a fürdőszobák, mert papír nélkül, csak üvegszálból készült az anyaga. Gipszkarton rendszerekhez, ahol magas a páratartalom és a nedvességtartalom, csak a PROWALLZ és FIBAFUSE erős, üvegszálas szalagokat javasoljuk.

HOSSZ: 50 méter
SZÉLESSÉG: 50 mm
SÚLYA: 60 gramm/m2

 

Lényeges és gyakorlatias gondolatok a PROWALLZ üvegszálas szalagról
  1. A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalagok 60 grammos testsűrűségűek, jóval erősebbek mint a hazai üvegszálas szalagok. Nagyon nagy a különbség köztük.
  2. Míg a hazai üvegszálas szalagok mindössze 20-25 méteresek, addig a PROWALLZ szalag 50 és 75 méteres.
  3. Ezt a szalag kompatibilis a DELKO bandázsolókkal illetve a LEVEL5  bazooka bandázsolóval is. Nem mindegy, hogy csak spaklival – glettvassal vagy bandázsoló szerszámokkal is használható! Nagyon sok időt és energiát tudunk megtakarítani így.
  4. A PROWALLZ üvegszálas gipszkarton hézagerősítő szalag azonnal, úgymond átázik a glettől. A glett „átázik” a szalagon keresztül. Könnyebb a szalag beágyazása a glettbe. A glettbe vasaláskor nem szakad el. Erős kapcsolatot hoz létre a glett és a gipszkarton lap között.
PROWALLZ erős üvegszálas hézagerősítő szalag
Erős üvegszálas bandászoló szalag gipszkarton falhoz

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag könnyen vágható, gyűrődésmentesen be tudjuk ágyazni a glettbe, átázik a glettől így nagyon gyorsan és könnyen be tudjuk tenni a gipszkarton fal sarkokba, a gipszkarton lapok találkozására.

DELKO bandázsolóval, PROWALLZ és LEVEL5 bazuka bandázsolóval még gyorsabban ki tudjuk bandázsolni a gipszkarton falakat.

A PROWALLZ üvegszálas hézagerősítő szalag gipszkarton falhoz 50 és 75 méteres hosszúságban és 50 mm szélességben kapható. Nem csak a gipszkarton lap találkozások, hézagerősítésére alkalmas, hanem be lehet hajtani a sarkokba is, elég átfedést ad a gipszkarton lapokra.

PROWALLZ ÜVEGSZÁLAS SZALAG LEÍRÁS – JÓTANÁCSOK

A PROWALLZ erős űvegszálas szalagok 60 gramm testsűrűségűek. Ezt azt jelenti, hogy 1 m2 szalag súlya 60 gramm.
Ez ugyan nem tűnik soknak de ha azt mondom, hogy a hazai “hasonló” szalagok mindössze 25-30 grammosak akkor a különbség tényleg kézzel kitapintható!
Sűrűbb és erősebb, vastagabb üvegszálakból gyártatjuk a szalagjainkat. Olyan kötőanyagot kértünk a gyártótól ami szintén a szalag erejét növeli.

Muszáj, mert vége annak az időszaknak amikor azt mondták, hogy “jó lesz az majd a gipsz összetartja”. Mi már nem kókányolunk. Csak erős szalagokat és erős beágyazó gletteket adunk Önöknek.

Na és itt egy mondat erejéig meg is állnék. És ez talán a legfontosabb. Sem zsákos, por alapú gipszbe sem vödrös finiselő glettbe ne tegye bele a szalagokat, élvédőket! El se fogadja ha ezeket kínálják Önnek a kereskedők. Ha a kivitelező nem beágyazó glettet használ akkor figyelmeztesse, kérje meg Őt hogy beágyazó glettet használjon. Vagy KNAUF Fill&Finish vagy BAUMIT FinishLight glettet használjanak a szalagok és élvédők beágyazásához!

Egy kis vizuális segítség. A gyártók különböző színű vödör fedőket használnak. Keresse vagy kérje a “KÉK” tetejű vödrös gletteket.

Minden PROWALLZ gipszkarton hézagerősítő szalagunk kompatibilis a világ összes kézi, félautomata vagy airless – automata bandázsolójával.

Használja az erős PROWALLZ papír és üvegszálas szalagokat és nem lesz repedése a gipszkarton falon.

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!