Szórható vödrös glettek

Szórható vödrös glettek 

Hézagerősítéshez és finiseléshez

Felhasználásra kész, kézi és gépi vödrös glettek, beltéri felhasználásra. Beltérben, ásványi alapfelületeken: cement, mész-cement, gipszes vakolatokon, gipszkarton falak teljes felületére; falon és mennyezeten, betonfelületek, előregyártott beton elemek felületére. 

A KNAUF szórható vödrös glettek nagyon kiadósak, jól csiszolhatók ( nem üvegesen kemény!! ) és fehér színűek.

A szórható vödrös glettek használatával  drasztikusan csökken a munkaidő és olyan minőségi glettelést tudunk állandóan készíteni amit a zsákos – kutyulós gipszekkel nem.

Jó szívvel ajánljuk nem csak kivitelezőknek hanem egyéni vásárlóknak, otthoni javítgatásokra, a KNAUF vödrös gletteket. Saját glett bemutató/gyakorló videóinkat és az ár táblazatot az oldal alján találják. 

FILL&FINISH – SUPER FINISH – GOLDBAND FINISH – mindhárom glett felhordható hagyományos glettvassal, glett felhordó hengerrel és airless glettszóró géppel. Ezeket a szerszámokat is megvásárolhatja szerszám áruházunkban.

A Knauf vödrös glett aktuális készletéről érdeklődjön a +36 30 958 2915 telefonszámon vagy az info@prowallz.hu e-mail címen.

KNAUF FILL&FINISH Light – a minden6ó.

Kiszerelés: 20 kg-os vödör (kb. 18l)
Kiadóssága: 1 kg/mm/m2
Felhordhattósága: 0-5 mm között
Felhasználhatóság: beágyazásra és Q2-Q4 minőségű simításra.

Ez a vödrös glett elsősorban bandázsoló szalagok, hézagerősítő szalagok beágyazó glettje de, aki kipróbálta az sokszor ezzel viszi végig a Q2 – Q3 simítást, finiselést is.

Nagyon fontos matek lehet, hogy mi a DELKO bandázsolókkal a 20 kg-os Fill&Finish glettel kb 230 méter szalagot tudunk beágyazni.  

A papír szalag ( ez a legerősebb! ) a glettbe ágyazva teljesen “összegyógyul2 a glettel és a gipszkarton papírjával. Tők homogén lesz. Tényleg úgy képzeljék el, hogy már nincsen repedésünk sehol a karton falon ha a Fill&Finish vödrös glettbe ágyazzuk be a bandázs szalagot. Se a sarkokba se a lap találkozásoknál!

Egyébként annyira krémes, jó konzisztenciájú anyag és olyan jó vele dolgozni, hogy szinte hihetetlen. Q……a jó anyag! Q1-től Q3 felületi minőségig tudunk beágyazni és finiselni a Knauf Fill&Finish glettel.

 Glett felhordó hengert használva majd OLEJNIK kétkezes glett lehúzóval lesimítva igazi élvezet a finiselő munka. Tükör felületet tudsz készíteni! Kézi és airless – gépi felhasználásra is tökéletesen alkalmas. Próbáld ki és nem akarsz majd más glettet használni.

KNAUF FILL & FINISH 

Vödrös glett hézagerősítéshez és finiseléshez.

Nincs többé kirepedt sarok vagy gipszkarton lap találkozás!

A papír bandázs szalagot a Fill&Finish vödrös glettel való beágyazás, száradás után képtelen vagyok leszedni, lekaparni a kartonról. Apró foszlányokban jön le.

Olyan érzésem van mint amikor régen a lila metylan ragasztóval felrakott tapétát, makulatúrát vagy fűrészporost kellet lekaparnom a falról. Áztatni kellett milliószor és alíg bírtuk lekaparni. Nagyon erős kapcsolatot hoz össze Fill&Finish glett a karton papírja és a papírszalag között. Szinte homogén lesz.

Csiszolásról néhány szó. Amit mondanak a kollégák az tényleg úgy van. Amikor csiszolod a glettet, minimális por lebeg a levegőben, úgymond “leszakad” a por a földre. Mintha valami nehezék lenne a glett porban.

A glett felülete nem üveges, jól csiszolható egyébként. A kezeden abszolút nem hagy nyomot, nem poros amikor száradás után kézzel megsimítod. Jó cucc a Fill&Finish. Sokan vannak akik ezzel viszik végig a Q2-Q3 finiselést éppen ezért. Ki kell próbálni.

KNAUF SUPER FINISH vödrös glett

Kiszerelés: 20 kg-os vödör (kb. 18l)
Kiadóssága: 1 kg/mm/m2
Felhordhattósága: 0-5 mm között
Felhasználhatóság: csak finiselésre Q2-Q4 minőségű simításra.

Knauf Super Finish anyagszükséglet.
Hézagolásnál Q2 minőségben kb. 0,1 kg/m2
Q3 felületi minőségben Q2 alapra kb. 0,5 kg/m2
Teljes felület Q4 minőségű glettelése Q2 alapra, mm-ként kb. 1,6 kg/m2
Pontos mennyiség csak az építés helyszínén próbaglettelés után határozható meg

A hézagerősítő, bandázs szalag beágyazása után jön a SUPER FINISH jön. Ez egy igazi finiselő glett.

 Nem alkalmas  nagyobb hibák, lukak javítására, nem alkalmas a gipszkarton falon a fózolt – vágott élek kiglettelésre.

Alkalmas minden falfelület tökéletes simítására, tükörsima felület készítésére.

Beltérben a Knauf Super Finish felhordható gipszkarton lapokra, gipszrost lemezekre, betonra, ytongra, silka téglára, vakolatra.

Készrekevert, krémes állagú finiselő, simító glett.

Q2-Q4 minőségben tudunk vele glettelni. Jól tapad minden felületre, jól simítható. “Nullára” is lehúzható. Rendkívül könnyű vele dolgozni még nem szakembernek is.

Gyorsan szárad, kikeményedés után könnyen csiszolható. Nincs keverési idő korlát mert nyitott a kötésideje. Csak a falon kezd el kötni. Tényleg úgy képzeljék el, hogy a vödörben hónapokig, évekig tárolható.

1 dologra kell majd figyelniük, hogy a munka végén a vödör falán lévő glettet vizes ecsettel,  spaklival húzzuk le a maradék glettre. Ezután tegyünk rá a glett tetejére egy fóliát, szatyrot, hogy ne kapjon levegőt aztán mehet rá a fedő.

Én másfél év után vettem elő és eldolgoztam.

KNAUF GOLDBAND FINISH

A Goldband Finish kiadóssága kb 3-4 m2 /kg.

A Knauf Goldband Finish vödrös glettet +5 °C alatt bedolgozni nem szabad. Tűző napon tárolni még rövid időre sem szabad! Minimum árnyékban legyen.
A Goldband Finish kiadóssága kb 3-4 m2 /kg.

A Knauf Goldband Finish feldolgozásra kész, kikevert szállítási formája miatt elmarad a bekeverési folyamat és nincs várakozás vagy pihentetési idő.

Az anyag esetlegesen szükséges hígabb állagát kevés víz hozzáadásával lehet elérni.

A glettet más anyaggal nem szabad összekeverni. A munkák megkezdése előtt minden esetben az anyagot
keverjük át

Knauf vödrös glett árak – jöhet akár 1 vödör glettért!

Termék neveHová használhatjuk?Bruttó ár
Knauf Fill & FinishRepedések, sarkok javítására, élvédők, bandázs szalag beágyazására7640 Ft / 20 kg
Knauf Super FinishGipszkarton lapok glettelésére7930 Ft / 28 kg
Knauf Goldband FinishGipszkarton lapok és beton felület glettelésére6840 Ft / 28 kg
Knauf Uniflott Finish - vödrös glettGipszkarton lapok glettelésérerendelésre
Knauf Uniflott - por alapú gipszGipszkarton lapok hézagolásárarendelésre
Knauf Aquapanel – Q4 glettelőgipszcementkötésű építőlemezekrerendelésre
Knauf Safeboard - por alapú gipszSugárzásvédelmi építőlemezek fugázó, hézagoló és glettelő gipsze.7150 Ft / 5 kg - rendelésre
Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ: 7 - 16-ig 

Áruházunk címe: 2119 Pécel Határ utca 3 HJ Investment ipari park 3-as kapu.

A GPS sokszor rossz helyre navigál, ezért egy kis segítség. Ahogy lejött a O-ás útról, 50 méter múlva már Pécelen van. A Pécel tábla előtt az első utca jobbra. Ez az utca Pécel első utcája. Jöjjön az úton és Önnek balra lesznek a telephelyi bejárók. A 3-as kapunál megérkezett. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!