Pumpa

Glett töltő pumpa

Bazooka, Flat box glettelő doboz és sarok glettelő fej töltésére alkalmas glett töltő pumpa.

A Level5 glett töltő pumpa erős és tartós

Használatukkal a munkaterületen tisztán lehet dolgozni, nagyon gyorsan tudjuk megtölteni a bazooka vagy flat box szerszámot glett anyaggal, így rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg.

A Level5 glett töltő pumpa tervezésekor figyelembe vették a kivitelezők szokásait, és úgy tervezték meg, hogy a megfelelő mennyiségű glettanyagot lehessen beletölteni.

Ez a piacon az egyetlen olyan bazooka és Flat box pumpa, amely kicsomagolás után készen áll a használatra.

Kiváló minőségű, korrózióálló glett töltő pumpa gyártói garanciával

A pumpa kiváló minőségű, korrózióálló, eloxált alumíniumból készül, hogy így biztosítsa a hosszú élettartamot. Olyan uretán tömítéssel rendelkezik, amit az SKF csapágyaknál is használnak. Ugye nem kell kihangsúlyozni, hogy az SKF is csak prémium minőségű tömítéseket használ. Ezzel tömítéssel a gyártó elérte, hogy nagyon hosszú ideig nem kell ezt az alkatrészt cserélni.

A pontosan kialakított nyitószelep és a szivárgásmentes tömítés meggátolja a glett szivárgását a tartályból. Az összetett felső fogantyúval ellátott perselyek gyakorlatilag kiküszöbölik a csapágy kopását a szivattyúknál. 

A tömítés és hüvely szettet több mint 250.000 cikluson keresztül tesztelték a laboratóriumban anélkül, hogy alkatrészeket kellett volna cserélni vagy javítani.

A szerszámot 3 biztosító szeg tartja stabilan, és ezek eltávolításával is lehet pillanatok alatt szétszedni, karbantartani vagy javítani. Az összes gipszkarton glettelő, bandázsoló, élvédőző szerszám kitűnő minőségű anyagból készül.

Miből áll a komplett glett töltő pumpa szett?

Alap esetben a pumpa több szerszám töltésére is alkalmas. A bazooka használatakor a pumpa használatához csatlakoztatni kell az úgymond hattyúnyakat – Gooseneck.

Ez az alkatrész segíti a bazooka feltöltését a glettel. Amikor a Flat box glettelő dobozt használjuk, akkor meg egy rövidebb töltőszárat kell használnunk.

Ami még a szetthez tartozik és a biztonságunkat szolgálja, az a javítókészlet, ez tartalmazza a szűrőt, a gyűrűt és a tömítéseket is:

  • 2 – Töltőanyag O-gyűrű
  • 2 – Tömítés
  • 2 – Szűrő
  • 2 – Tömítések

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ: 7 - 16-ig 

Áruházunk címe: 2119 Pécel Határ utca 3 HJ Investment ipari park 3-as kapu.

A GPS sokszor rossz helyre navigál, ezért egy kis segítség. Ahogy lejött a O-ás útról, 50 méter múlva már Pécelen van. A Pécel tábla előtt az első utca jobbra – Fatelep előtt kanyarodjon be. Ez az utca Pécel első utcája. Jöjjön az úton és Önnek balra lesznek a telephelyi bejárók. A 3-as kapunál megérkezett. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!