Oldal kiválasztása

Glett töltő pumpa

Glett töltő pumpa

Bazuka bandázsolók és Flat box glettelő dobozok töltésére alkalmas kézi pumpa.

A Level5 és a PROWALLZ glett töltő pumpa erős és tartós

Használatukkal a munkaterületen tisztán lehet dolgozni, nagyon gyorsan tudjuk megtölteni a Bazuka vagy Flatbox szerszámot glett anyaggal, így rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg.

A Level5 és PROWALLZ pumpa tervezésekor figyelembe vették a kivitelezők szokásait, és úgy tervezték meg, hogy a megfelelő mennyiségű glettanyagot lehessen beletölteni.

Ez a pumpa kicsomagolás után készen áll a glett töltésére.

Kiváló minőségű anyagokból

A pumpa kiváló minőségű, korrózióálló, eloxált alumíniumból készül, hogy így biztosítsa a hosszú élettartamot. Olyan uretán tömítéssel rendelkezik, amit az SKF csapágyaknál is használnak. Ugye nem kell kihangsúlyozni, hogy az SKF is csak prémium minőségű tömítéseket használ. Ezzel tömítéssel a gyártó elérte, hogy nagyon hosszú ideig nem kell ezt az alkatrészt cserélni.

A pontosan kialakított nyitószelep és a szivárgásmentes tömítés meggátolja a glett szivárgását a tartályból. Az összetett felső fogantyúval ellátott perselyek gyakorlatilag kiküszöbölik a csapágy kopását a szivattyúknál. 

A tömítés és hüvely szettet több mint 250.000 cikluson keresztül tesztelték a laboratóriumban anélkül, hogy alkatrészeket kellett volna cserélni vagy javítani.

A szerszámot 3 biztosító szeg tartja stabilan, és ezek eltávolításával is lehet pillanatok alatt szétszedni, karbantartani vagy javítani. Az összes gipszkarton glettelő, bandázsoló, élvédőző szerszám kitűnő minőségű anyagból készül.

Miből áll a komplett glett töltő pumpa szett?

Alap esetben a pumpa több szerszám töltésére is alkalmas. A bazuka automata bandázsoló használatakor a pumpa használatához először csatlakoztatni kell az úgymond hattyúnyakat – Gooseneck.

Ez az alkatrész segíti a bazooka feltöltését a glettel. Amikor a Flat box glettelő dobozt használjuk, akkor meg a rövidebb Flatbox töltőszárat kell használnunk.

Ami még a szetthez tartozik és a biztonságunkat szolgálja, az a javítókészlet, ez tartalmazza a szűrőt, a gyűrűt és a tömítéseket is:

  • 2 – Töltőanyag O-gyűrű
  • 2 – Tömítés
  • 2 – Szűrő
  • 2 – Tömítések

2 glett típust fogunk ajánlani ezekhez a szerszámokhoz.

A Bazuka bandázsolóhoz a KNAUF FILL&FINISH beágyazó glett kell. Amerikában ugyanezt a glettet használják csak SHEETROCK néven. A legerősebb bandázs szalag beágyazó glett!

A Flatbox glett simítókhoz pedig tökéletes lesz a KNAUF SuperFinish vagy a Goldband finish. Gyönyörű sima glettelést tudnak majd készíteni velük!

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

NYITVATARTÁSI IDŐ:

hétfő - péntek 7 - 16-ig, szombaton 8-12 között várjuk Önöket.

Áruházunk címe: BERDO Ipari park II 2142 Nagytarcsa, Kármán Tódor utca 3-B/3
GPS koordináták: 47.5145186, 19.272433
A PROWALLZ áruház keresésre a WAZE és a GOOGLE térkép alkalmazások az áruház ajtó elé hozzák Önöket.

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!