Gipszkarton sarok glettelő Szerszám

Gipszkarton sarok glettelő szerszám – “FLUSHER”

Sarok glettelő doboz, glett lehúzó fej és teleszkópos nyél. Létra használat nélkül prémium sarok glettelés. 

A LEVEL5 gipszkarton bandázsoló élvédőző glettelő szerszámok nagy segítséget fognak nyújtani a gipszkarton fal sarkok élek tökéletes elkészítéséhez illetve a gipszkarton lapok elgletteléséhez. Ezek is prémium minőségű szerszámok.

A gipszkarton bandázsoló élvédőző glettelő szerszámok elhozzák a gyorsaságot és a tökéletes falakat

A sarok glettelő és élvédőző szett a következő szerszámokból áll össze.

Sarok glettelő tartály/fej – Ez a tartály 2 méretben kapható, a kisebb tartály 17,78 cm, a nagyobb mérete pedig 20,32 cm. Ennek a tartálynak a végén van a kúp, amire rá kell pattintani a glettelő illetve glett lehúzó fejet.

Amikor a glettelő dobozra rápattintjuk a fejet, akkor a glett felhordása és a lehúzás egyszerre történik. Ez a fej 90 fokos szöget zár be és 4 féle szélességben kapható: 6,35 cm, 7,62 cm, 8,89 cm és 10,16 cm.

Ezt a fejet nem csak a glettelő dobozzal lehet használni, hanem külön is, egy állítható, teleszkópos nyéllel.

Ebben az esetben csak glett lehúzóként használhatjuk.

A LEVEL5 sarok glettelő fej kiváló minőségű alumíniumból készül

Nagyszerű eszköz a gipszkarton falak precíz és gyors gletteléséhez. Egy mozdulattal lehúzhatjuk a felesleges glettet, és tökéletesen le is simítja a felületet.

Kiváló minőségű és megbízható glettelő, befejező szerszámok. Ezek használatával a gipszkarton falaknál végzett festő munkák gyors, egyedi kivitelézését érhetjük el – időt és pénzt takarítva meg.

A gipszkarton bandázsoló élvédőző glettelő szerszámok anyaga kiváló minőségű eloxált alumínium, hosszú, kopásálló uretán tömítéssel rendelkezik, amelyet laboratóriumi vizsgálatoknak vetettek alá, ahol több mint 100.000 cikluson keresztül, látható kopás vagy szivárgás nélkül teljesítettek a szerszámok.

Erős és megbízható szerszám professzionális felhasználáshoz

A megerősített nyelek megakadályozzák a nyomólemez meghajlását bármilyen terhelés alatt. 

A szabadalmaztatott alumínium hegesztések megtartják a teli tartály súlyát, és megkétszerezik a kúp élettartamát is a többi gyártó szerszámához képest.

Bitang erős és megbízható szerszám.

A sarok glettelő doboz és Flatbox dobozok bármilyen vödrös, finiselő glettanyaggal használhatók

Ne “kemizáljunk,” engedjük el a zsákos, por alapú, kevergetős gipszeket. Itt nem tudjuk használni. 

Ezekkel a szerszámokkal csak a szépészeti, finiselő glettelés megy.

Készre kevert glettel, pl Siniat Nida EFFEKT, Siniat Nida PRO, Polifarbe Platinum, Knauf Finish, Knauf Fill & Finish, JUB P15, Baumit FinoFinish vödrös glettekkel  tökéletesen működik.

Minőségük egyformán kitűnő és kompatibilis a szerszámmal.

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket telefonon mert az a leggyorsabb információs csatorna. Szakmai emberek vagyunk, biztosan tudunk segíteni. Ellenőrizzük a szerszám és anyag készleteinket így nyugodtan tud rendelni vagy eljönni hozzánk. 

NYITVATARTÁSI IDŐ: 7 - 16-ig 

Áruházunk címe: 2119 Pécel Határ utca 3 HJ Investment ipari park 3-as kapu.

A GPS sokszor rossz helyre navigál, ezért egy kis segítség. Ahogy lejött a O-ás útról, 50 méter múlva már Pécelen van. A Pécel tábla előtt az első utca jobbra. Ez az utca Pécel első utcája. Jöjjön az úton és Önnek balra lesznek a telephelyi bejárók. A 3-as kapunál megérkezett. 

Telefonszámaink: 06-30-958-2915 és 06-30-792-6460

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!