Rólunk

Gipszkarton bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámok forgalmazása

Kik vagyunk?

Gipszkartonnal, gipszkarton rendszer anyagokkal, szigetelőanyagokkal foglalkozunk már közel 20 éve. Mivel gipszkartonos szakmai emberek vagyunk, így a nálunk vásárló kivitelezőkön keresztül megismerkedtünk a gipszkartonos és festő szerszámokkal.

Jelenleg egy 7 honlapból álló honlapcsoportot üzemeltetünk, melyek gipszkartonnal és szigetelőanyagokkal foglakoznak.

A honlapokat nem mi készítjük, de minden szakmai tartalmat mi teszünk bele, és mi szerkesztjük. Az, hogy nem külsős cég (aki nem építőanyag szakember) szerkeszti az oldalakat, hanem mi, azt érte el, hogy a teljesen egyedi és szakmai szövegezés és megjelenés miatt a Google minden honlapunk és azok termék oldalai első oldalon vannak a keresőkben.

Szeretnénk megismertetni a profi festő szerszámokat hazánkban. 

Néhány éve még teljesen kőkori, illetve hagyományos szerszámokkal dolgoztak a kollégák, ám 15 év késéssel ugyan, de utolért minket a fejlődés a szerszámokban is.

A glettvas, spakli, létra korongecset, mellett felbukkantak végre a komolyabb, modernebb, profi szerszámok is. Ilyen például a DELKO ausztrál cég bandázsoló szerszámai, a LEVEL5 és COLUMBIA  amerikai cégek bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámai, szettjei.

Ismert márkák, akik rengeteget fektetnek a mai napig az szerszám innovációba. Nem is lehet máshogy talpon maradni. Nekünk is velük együtt fejlődni kell. A világban már jól bevált szerszámként használják.

Spóroljon napokat, órákat profi bandázsoló élvédőző, glettelő szerszámokkal!

Ezekkel a szerszámokkal fényéveket lehet ráverni gyorsaságban, minőségben a régi szerszámokra. Annyira meggyorsítják és közben leegyszerűsítik a munkát, hogy rengeteg idő és emberi élőerő felszabadul.

Mivel egyébként is kevés szakember maradt az országban, és közben meg dübörög az építőipar, így még nagyobb igény jelentkezett a modern szerszámokra. Ezt az igényt kívánja kielégíteni ez a honlap és a honalapon szereplő gipszkarton bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámok.

A szerszámok hazai megjelenésével végre kiválthatjuk az Ebay-ről, Amazonról és számos tengerentúli cégtől való igen kockázatos rendelést. Ki az aki gyomorideg nélkül átutal egy ismeretlen, személytelen cégnek több százezer vagy millió forintot? 

Megbízhatóság, gyártói garancia és szervizháttér

Nálunk a szerszám értékesítés mögé céget, gyártói garanciát és európai szerviz lehetőséget teszünk, hogy Ön biztonságban érezze magát. Hozzánk el lehet jönni személyesen megtekinteni a szerszámokat és rendelni, vásárolni belőlük. Itt vagyunk Ön mellett, elérhet minket a hét minden napján. Szó szerint!

Tehát ha valaki munkaidő után, este vagy éppen a hétvégén bármikor szeretne szerszámot venni, vagy csak érdeklődni róla, akkor nyugodtan felhívhat minket vagy eljöhet hozzánk és ha van készleten szerszám akkor kiszolgáljuk. Erre nem egy példa volt már eddig is.

Azért tudjuk ezt megtenni, mert nem akarunk szerszám áruház lenni. Csak gipszkarton bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámokat értékesítünk. Nem akarunk szétszakadni mert az a minőségi kiszolgálás rovására menne. A telephelyünk sem hagyományos. 

A professzionális bandázsoló, élvédőző, glettelő szerszámok mellé mi is profi kiszolgálást, szakmaiságot, biztonságot fogunk nyújtani Önöknek.

Lukács Áron

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!