Glettelő Szerszámok

Gipszkarton bandázsoló élvédőző glettelő szerszámok

A LEVEL5 gipszkarton bandázsoló élvédőző glettelő szerszámok nagy segítséget fognak nyújtani a gipszkarton fal sarkok élek tökéletes elkészítéséhez illetve a gipszkarton lapok elgletteléséhez. Ezek is prémium minőségű szerszámok.

A gipszkarton bandázsoló élvédőző glettelő szerszámok elhozzák a gyorsaságot és a tökéletes falakat

A sarok glettelő és élvédőző szett a következő szerszámokból áll össze.

Sarok glettelő tartály/fej – Ez a tartály 2 méretben kapható, a kisebb tartály 17,78 cm, a nagyobb mérete pedig 20,32 cm. Ennek a tartálynak a végén van a kúp, amire rá kell pattintani a glettelő illetve glett lehúzó fejet.

Amikor a glettelő dobozra rápattintjuk a fejet, akkor a glett felhordása és a lehúzás egyszerre történik. Ez a fej négy 90 fokos szöget zár be, de 4 féle szélességben kapható: 6,35 cm, 7,62 cm, 8,89 cm és 10,16 cm.

Ezt a fejet nem csak a glettelő fejjel lehet használni, hanem külön is egy állítható, teleszkópos nyéllel.

Ebben az esetben csak glett lehúzóként használhatjuk.

A LEVEL5 sarok glettelő fej kiváló minőségű alumíniumból készül

Nagyszerű eszköz a gipszkarton falak precíz és gyors gletteléséhez. Egy mozdulattal lehúzhatjuk a felesleges glettet, és tökéletesen le is simítja a felületet.

Kiváló minőségű és megbízható glettelő, befejező szerszámok. Ezek használatával a gipszkarton falaknál végzett festő munkák gyors, egyedi kivitelézését érhetjük el – időt és pénzt takarítva meg.

A gipszkarton bandázsoló élvédőző glettelő szerszámok anyaga kiváló minőségű eloxált alumínium, hosszú, kopásálló uretán tömítéssel rendelkezik, amelyet laboratóriumi vizsgálatoknak vetettek alá, ahol több mint 100.000 cikluson keresztül, látható kopás vagy szivárgás nélkül teljesítettek a szerszámok.

Erős és megbízható szerszám professzionális felhasználáshoz

A megerősített nyelek megakadályozzák a nyomólemez meghajlását bármilyen terhelés alatt. 

A szabadalmaztatott alumínium hegesztések megtartják a teli tartály súlyát, és megkétszerezik a kúp élettartamát is a többi gyártó szerszámához képest.

Bitang erős és megbízható szerszám.

Kompatibilis bármilyen, Magyarországon forgalomban lévő glettanyaggal

Bármilyen glettanyaggal használható. 

Készre kevert glettel, pl Siniat Nida EFFEKT, Siniat Nida PRO, Polifarbe Platinum, Knauf Finish, Knauf Fill & Finish, Knauf Uniflott glettekkel is tökéletesen működik.

Bármely, a SINIAT, KNAUF, vagy RIGIPS által gyártott zsákos hézagoló gletteket, gipszeket is bátran használhatjuk.

Minőségük egyformán kitűnő és kompatibilis a szerszámmal.

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!