glettelő henger

8 cm széles glettelő henger

A 8 cm széles glettelő henger vagy más néven glett glett felhordó henger készleten vannak, azonnal megvásárolhatók vagy postázzuk. Glettelő hengerek készletéről érdeklődjön telefonon –  +36 30 958 2915  vagy az info@prowallz.hu e-mail címen. Árlista a alap alján.

A 22 és 8 cm széles glettelő hengerekről, munka közben, már készült 2 hazai videó is! Sok köszönet a kollégának! A videót megtekinthetitek a facebook csoportunkban ITT. https://www.facebook.com/groups/582453382284152/?ref=group_header

Glettelő henger 8 és 22 cm szélességben kapható  

L’Outil Parfait glettelő henger vagy glett felhordó henger por alakú gipszekkel illetve vödrös glettekkel is használható. Fogantyúja műanyagból készült, alakja ergonomikus.

Használható teleszkópos nyél segítségével az oldalfalakra és mennyezetekre történő glett felvitelre és a sarkokba is.

A 8 cm széles glettelő henger nagyon megkönnyíti a sarkok kiglettelését. Belemártod a glettbe és egyszerűen felviszed a sarkok jobb és bal oldalára. A 8 cm szélesség bőven elég a hézegerősítő szalag beágyazásához és elgletteléséhez. Pikk – pakk megvan a sarok. 

A 22 cm széles glett felhordó henger, igazán az osztott, kisebb felületeken él. Akkor használják a festő kollégák amikor nem akarnak glettszóró gépet használni, bepiszkítani, viszont gyorsan akarnak haladni a gletteléssel.

 

22 cm-es glettelő henger

A 22 cm széles glettelő henger anyagfelvevő képessége kb 18-20 mm-es felületi réteg vastagságot tesz lehetővé. ami akár 1-1,5  kilogramm glettanyag egyidejű felvitelét biztosítja minden alkalommal. A felvinni szándékozott glett mennyisége így könnyen szabályozható mind a “telibe gletteléshez” mind a bandázsolshoz.

A glett felhordása után az OLEJNIK glett lehúzóval vagy kétkezes lepkével 1. osztályú minőségben elsimíthatjuk a glettet és tükörsima falat készíthetünk. A glett lehúzók segítségével a munkaidő legalább 50%-ban csökkenthető.

8 cm széles glettelő henger

Kicsi de kihagyhatatlan ez a 8 cm-es fej!

A gyakorlatban ez a kisebb, 8 cm-es glettelő fej a sarkokban és a gipszkarton táblák találkozásánál használható nagyon jól.

A 8 cm szélesség pont elég ahhoz, hogy a hazai, 5 cm-es bandázs szalagjainkat bele tudjuk ágyazni.

A glett mennyisége amit a kis henger felhord szintén elégséges az elhletteléshez, lesimításhoz is.

 

Kézi nyél

Hasonló a hazai nyelekhez de mégis tettek bele annyi “csavarást” a Franciák, hogy nem kompatibilis a hazai nyelekkel.

Mi is kipróbáltuk, hogy vajon lehet e a hazai piacon vásárolt kézi nyelekkel de az eredeti, Francia egy kicsit vastagabb.

A másik ami fontos lehet, hogy a kézi nyélen van egy csatlakozás ami belepattan a a teleszkópjukba. Rájöttünk, hogy ez azért kell és fontos, mert a glettelő henger glettel teli súlya akár 1,5 kg is lehet, így fontos, hogy ne forduljon ki a kézi nyél a teleszkópból.

Teleszkópos nyél

A L’Outil Parfait hengerekhez tartozó teleszkópos hosszabbító nyél lehetővé teszi a glettelő hengerek mennyezeten és az oldalfalakon a történő glett felhordást.

A nyél adaptere speciálisan a hengerhez van kifejlesztve, hogy a glettelő henger ne forduljon el a nyélről munka közben.

Gondoljunk bele, hogy amikor a hengert belemártjuk a glettbe akkor annak a súlya, 1 – 1,5 kg is lehet! Kell a biztonság a nyélhez is.

Hosszúság: 2 X 0.7 méter

Glettelő henger árak
NévMéretBruttó ár
PROWALLZ glettelő henger - vastag szőrű - kézi nyéllel23 cm5300 Ft
PROWALLZ glettelő henger - vastag szőrű - kézi nyéllel25 cm5800 Ft
PROWALLZ kicsi glettelő henger - kézi nyéllel10 cm-es3970 Ft
Teleszkópos nyél - PROWALLZ glettelő hengerhez2 x 1.0 méter1760 Ft
PROWALLZ glettelő henger fej23 cm3600 Ft
PROWALLZ glettelő henger fej25 cm3880 Ft
PROWALLZ kicsi glettelő henger fej10 cm2530 Ft

Kérdése van? Segítünk!

Hívjon minket munkanapokon 9-17 óra között, vagy kérjen visszahívást, és szakértő kollégánk minden kérdésére választ ad. 

Pin It on Pinterest

Tetszik?

Ossza meg másokkal is ezt a tartalmat!